Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kırmızı siyahlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada, yönetimin Webo ile görüştüğünü belirterek, "Kulübüyle alacağıyla ilgili bir soruna var. Alacağıyla bonservis ücreti arasındaki farkı gidermeye çalışıyor. Eğer giderirse bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum. İkisi forvet biri orta sahanın solunda, biri stoper, diğeri de oyun kurucu olmak üzere en az 5 transfer yapacağız. 3-4 tane de alternatifli futbolcu alacağız" dedi.
TELLO YURTİÇİ VE DIŞINDAN BAZI TAKIMLARLA GÖRÜŞÜYOR
Webo'nun 1 sezon daha sözleşmesinin olduğunu hatırlatan Uygun, "Kamerun Milli Takımı'nda oynayan, çok özellikli, atletik ve tecrübeli bir oyuncu; onu kadromda görmeyi çok arzu ederim" dedi. Uygun Tello'yla ilgili olarak ise "Menajeri bazı takımlarla hem yurtiçinde hem de yurtdışında görüşüyor. Hazırlık kampına kadar durumunu değerlendireceğiz.
BATUHAN'I ALAN BÜYÜK TAKIM BEŞİKTAŞ'A 5 MİLYON EURO ÖDEMEK ZORUNDA
Uygun son olarak Batuhan Karadeniz'in durumuna değindi ve "Batuhan'ın Galatasaray'ın gündeminde olduğunu bilmiyorum, ama Batuhan büyük takımlardan hangisine giderse tazminat bedeli var. Büyük takım Beşiktaş'a 5 milyon euro tazminat ödemek zorunda. Bu nedenle ben onun oralara transfer olacağını düşünmüyorum. Yunanistan ve Almanya'dan bir takım var. Bir de kendi menajerlik şirketi bonservisini satın almak istiyor. Yönetim kurulumuz onunla ilgili kararı verecektir" dedi.
TELLO YURTİÇİ VE DIŞINDAN BAZI TAKIMLARLA GÖRÜŞÜYOR
Webo'nun 1 sezon daha sözleşmesinin olduğunu hatırlatan Uygun, "Kamerun Milli Takımı'nda oynayan, çok özellikli, atletik ve tecrübeli bir oyuncu; onu kadromda görmeyi çok arzu ederim" dedi. Uygun Tello'yla ilgili olarak ise "Menajeri bazı takımlarla hem yurtiçinde hem de yurtdışında görüşüyor. Hazırlık kampına kadar durumunu değerlendireceğiz.
BATUHAN'I ALAN BÜYÜK TAKIM BEŞİKTAŞ'A 5 MİLYON EURO ÖDEMEK ZORUNDA
Uygun son olarak Batuhan Karadeniz'in durumuna değindi ve "Batuhan'ın Galatasaray'ın gündeminde olduğunu bilmiyorum, ama Batuhan büyük takımlardan hangisine giderse tazminat bedeli var. Büyük takım Beşiktaş'a 5 milyon euro tazminat ödemek zorunda. Bu nedenle ben onun oralara transfer olacağını düşünmüyorum. Yunanistan ve Almanya'dan bir takım var. Bir de kendi menajerlik şirketi bonservisini satın almak istiyor. Yönetim kurulumuz onunla ilgili kararı verecektir" dedi.