Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar;
Nette gezinirken bi program buldum hemen size de göstermek istedim. Easymetin2 üzerinde denedim. Video da çektim.(kalitesi biraz kötü ama herşey anlaşılıyor.) İSterseniz indirmeden önce videoyu izleyip öyle indirebilirsiniz. Videodaki tarihe bakarsanız bugünün tarihini görürsünüz. Hemen deneyip sizinle paylaştım.
Link:
Not:Video dosyası indireceğiniz dosya içinde de mevcuttur.
Burdan da izleyebilirsiniz:
Nette gezinirken bi program buldum hemen size de göstermek istedim. Easymetin2 üzerinde denedim. Video da çektim.(kalitesi biraz kötü ama herşey anlaşılıyor.) İSterseniz indirmeden önce videoyu izleyip öyle indirebilirsiniz. Videodaki tarihe bakarsanız bugünün tarihini görürsünüz. Hemen deneyip sizinle paylaştım.
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not:Video dosyası indireceğiniz dosya içinde de mevcuttur.
Burdan da izleyebilirsiniz:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
kardeş zaten çalışsada fayda etmiyor
. Süre duruyor ama, saat 20.00'ı geçtiği zaman oyundan atıyor ve hata veriyor Easymetin2...............
. Süre duruyor ama, saat 20.00'ı geçtiği zaman oyundan atıyor ve hata veriyor Easymetin2...............- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

günü değiştirdim ama hala geri sayım var