HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar herkeste balık botu var bugün bakrada birsürü adam yakaladım kurmuş gitmiş hatta envanteri dolmuş otomatik yere atıodu .turkmmoda olmaması cok tuhaf ya da ben bulamadım bi tane buldm oda pvp ile ilgili lütfen yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi oyunlar
öncelikle merhaba ben jarbonhidrat bu sitede balık botu bulamadıgını söylemissin fakat yanılıyorsun ben sana botu söyleyeyim bide kurulumunu söyleyeyim kullan
M2FishBot3.0.8 ismi bu bu botu indir metin2 klosorlerin D sürücüsünde olması lazım bot sadece D sürücüsünde calışıyor botu indir rardan dosyaları masaüstüne cıkar D üzerindeki metin2 nin içine at sonra orda injectör var yukarıda boşluklu yazan yere metin2client.bin yaz sonra aşşaya gel browse tıkla ordan mt2fish die Dll dosyasını bul entere tıkla sonra orda girme dosyası var tıkla sonra oyuna gir start de sınırsız kulllan h.olsun
M2FishBot3.0.8 ismi bu bu botu indir metin2 klosorlerin D sürücüsünde olması lazım bot sadece D sürücüsünde calışıyor botu indir rardan dosyaları masaüstüne cıkar D üzerindeki metin2 nin içine at sonra orda injectör var yukarıda boşluklu yazan yere metin2client.bin yaz sonra aşşaya gel browse tıkla ordan mt2fish die Dll dosyasını bul entere tıkla sonra orda girme dosyası var tıkla sonra oyuna gir start de sınırsız kulllan h.olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)