Kesinlikle wsbc'nin server filesine kanıyım deme, foruma o kadar konu açtık almayın diye kardeşim sen hala wsbc diyorsun. Bu arada , Verdikleri server fileslerinde bir çok hata mevcut tek tek düzeltmeye uğraşıyosun. Tenkik destek:0 Telefonları herzaman kapalı.
Wsbc denen sahtekarlardan açmayında nereden açarsanız açın, benden size dost tavsiyesi.
Wsbc denen sahtekarlardan açmayında nereden açarsanız açın, benden size dost tavsiyesi.
Lan bilteksisin ibnesi doalndırıcı kul hakkı biliomuş paramı aldı swmi açmadı!! Ibiş
Verin bizdeki müşteri adı soyadınızı. oyun adınızı kontrol edelim.
Kesinlikle wsbc'nin server filesine kanıyım deme, foruma o kadar konu açtık almayın diye kardeşim sen hala wsbc diyorsun. Bu arada , Verdikleri server fileslerinde bir çok hata mevcut tek tek düzeltmeye uğraşıyosun. Tenkik destek:0 Telefonları herzaman kapalı.
Orda Bi Ben Calısırken Destek tamdı
Artık Batık! Ben Alma Derim Ama Yoq Alcam Diyorsan Al Sonucunu Gorursun 2-3 Güne Sw Hacklenir ! 3 Günde Bir Format Atarlar Habersiz! Sunucu Cokup Durur Kafana Gore Sen Bilirsin Ben Ugrasırım Diyorsan Paramı Bosa VErmeyi Seviyorum Diyorsan Al 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)