Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

!!Ücretsiz Wow Kayıt!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abrukoşturu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 668

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi ücretsiz Worl Of Warcraft online için bedava kayıt olma.
Şimdi bu adamlar bize kayıt olmak için aylık para istio dimi bizde onlara bi oyun oynayalım!!
1.Turkcell hattiniz varsa BIG bosluk 2495490 yazın 2523 e gönderin ama sayılar önemli çünkü bu benim premium hesabım sonra sistem size bir mesaj göndericek size sayılar ile Id.Ve şifre vericek.Bukadar Sadece 4 kontör birincisi istek ikincisi onay için.
2.Vodafone ise BIG bosluk 2495490 yazıp 6600 a gönderin dedim gibi bu sayılar önemli.Yine Turkcell deki oldu gibi size Id ve şifre ardından da onay mesajı gelecektir.
3.Avea ise BIG bosluk 2495490 yazıp 6600 a gönderin yine Id ve şifre ardından onay mesajı gelecek.

Evet arkadaşlar işte bu kadar geriye kalan oyunu indirip girmek bunu 1 kere yaptıktan sonra otamatik olarak benim premium hesabından yapıcak işlemleri.

Yapayan arkadaşlar Bana Mesaj Atsınlar Forumdan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri