darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Fbaba34..............

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xMyDoGuKaNx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 481

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KAÇ GÜNDÜR SÖLENENELER TAK ETTİ YETER ARTIK İNSANI OYUNDAN SOGUTUORSUNUZ.ESKİ ÇARIMIZ OLAN KARAYILAN VONDOOM İLE BİRLİKTE ÇALINDI BİLENDE BİLİR KAÇ KEZ SOYULDUK SAVROZ FELAN ONLARDA BİLİR
SONUN TAK ETTİ BIRAKTIK BIRAKACAGIMIZ GÜN EDİTLER WE ÇARA ELVEDA DEDİK ENİ ÇAR AÇTIM KARDEŞİ OLARAK (KARAYILAN YİĞİT ABİM)MYDOGUKAN I AÇTIM İŞTE İSTEYENE SÖYLEDİM KİM OLDUGUMU.EGER HIRSIZ GİBİ BİR SUÇUM OLSAYDI KİMSEYE AÇIKLAMAZDIM.BUNU EN BAŞTA BİLEN KİŞİDE REYİZ DİR.SUANA KADAR BN VE ABİM BİRÇOK KİŞİNİN EDİTİNİ KULLANDIK (REYİZ-SAVROZ-MAXPAYNE-HİTSURA VE DAHA ÇOGUNUN) VE YÜZLERİ BURDA SÖYLESİNLER HANGİSİNN MALINA YAN GÖZLE BAKMIŞSZ.BLACKMBL WAR 116 LWL SUR ODA BİZİM ARKDASIMIZDI TABİ HALA ÖLEMİ BİLMİYORUM ODA BİZİM NASIL OLDUGUMUZU BİLİR ŞU SAÇMA SPAN HIRSIZLIK İDDALRINI KONUSMAYIN BİTİRİN ARTIK BUNEBE OYUNU DARMI EDECEGİNİ SANIORSAN FBABA34 O BİRAZ ZOR SENN GİBİLER ÇOK GÖRÜLDÜ YAKLAŞIK 1 YILDIR OYNUORUM HATTA GEÇTİ BİLE AMA SENN KADAR YÜZSÜNÜZ GÖRMEDİM AYIP:ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24:

KAÇ GÜNDÜR SÖLENENELER TAK ETTİ YETER ARTIK İNSANI OYUNDAN SOGUTUORSUNUZ.ESKİ ÇARIMIZ OLAN KARAYILAN VONDOOM İLE BİRLİKTE ÇALINDI BİLENDE BİLİR KAÇ KEZ SOYULDUK SAVROZ FELAN ONLARDA BİLİR
SONUN TAK ETTİ BIRAKTIK BIRAKACAGIMIZ GÜN EDİTLER WE ÇARA ELVEDA DEDİK ENİ ÇAR AÇTIM KARDEŞİ OLARAK (KARAYILAN YİĞİT ABİM)MYDOGUKAN I AÇTIM İŞTE İSTEYENE SÖYLEDİM KİM OLDUGUMU.EGER HIRSIZ GİBİ BİR SUÇUM OLSAYDI KİMSEYE AÇIKLAMAZDIM.BUNU EN BAŞTA BİLEN KİŞİDE REYİZ DİR.SUANA KADAR BN VE ABİM BİRÇOK KİŞİNİN EDİTİNİ KULLANDIK (REYİZ-SAVROZ-MAXPAYNE-HİTSURA VE DAHA ÇOGUNUN) VE YÜZLERİ BURDA SÖYLESİNLER HANGİSİNN MALINA YAN GÖZLE BAKMIŞSZ.BLACKMBL WAR 116 LWL SUR ODA BİZİM ARKDASIMIZDI TABİ HALA ÖLEMİ BİLMİYORUM ODA BİZİM NASIL OLDUGUMUZU BİLİR ŞU SAÇMA SPAN HIRSIZLIK İDDALRINI KONUSMAYIN BİTİRİN ARTIK BUNEBE OYUNU DARMI EDECEGİNİ SANIORSAN FBABA34 O BİRAZ ZOR SENN GİBİLER ÇOK GÖRÜLDÜ YAKLAŞIK 1 YILDIR OYNUORUM HATTA GEÇTİ BİLE AMA SENN KADAR YÜZSÜNÜZ GÖRMEDİM AYIP:ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24:

Doğukan bn seni okadar tanımasamda tanıdğım kadarıyla iyi birisin Ama Bazı insanLar YanLış anLayabiLir.

Arkadaşlar kesinlikle size yemin ederim ki bunlar hırsız deyil hırsızın kralı Mydogukan adlı şuan 102 level sura TheNightMar3 adlı 106 level suradan bnm çarım yanı edıt kupe çalmştır bununla kalmayıp maxpayne adlı savaşçını toplam 3 edınını çalmştır ortaklık bahanesiyle ve benı tehtıt etmıştır elıimde ss yok ama çok yakında sunacam sıze ama yemin ederim ki hırsız bunlar uzak durun söylemsıi benden

thenightmare senle biz bikere küpeleri tks ettik bm küpemde snde bunu itiraf et sakın yalan konusma....bni bilende bilir ayrıca buda 2.sözüm.daha gecen hafta maxpayne dier çarı olan bosdunyayı loncadan sen atmadınmı şimdi ndn savunuyorsun bana.2. olarakta max ın editlerini bn ne almışlıgım ne kullanmışlıgım war bu konudada sakın yalan konusma...
elinizde ss ve kanet yok anca lafla yürüyorsunuz bana ve diger mmomt2 oyuncularınızı kanıtınıı gösternizi ve eger kanıtınızı gösterirseniz kndi çarımdaki editlerin hepsini size wericem ama önce bana kanıt gösteriniz lütfen.....gereksiz konusmalarda bulunmayınız!!!

önce kant gösterin....Ve ayrıca suram 102 lwl degil 104 lwl :) ve blmm blki hatırlarmısın bn sana zamanında çok büyük iyilikler ettim.sen sura kullanmayı nelere statü dagıtıcagını bilmezdin bn yardım ettim.iteme ihtiyacın oldu yine bn yardım ettim.
basklarıyla sorunların oldu yine bn yardım ettim.veşimdi bana kalkmış hırsız dolandırıcı gibi ifitralar atıorsun.ayrıca bn fbaba34 ile bukonuyu konuştum oda bnm hırsız olmadıgımı söyledi isterseniz konusabilirsiniz...!!! ve emin ol bu oyunun eskilerindenim ve herleyimi kndi emeğimle yaptım birisi kalksın bana ssller le söylesin bu adam böle hırsızlk yaptı die hadii..........

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri