önce şikayetlerini gider sonra konuş karşımda 1gb yerine 256 veriyor tabi rekalm vermiş müşteri çok gelio elinde sunucu yok![]()
küçüklüğe bakarmısın ya abisi. Konuların içeriğine gir bak bakalım çözülmemiş bir tane şikayet konusu varmı. Sen asıl kendi şikayetlerini temizle abisi. Ondan sonra konuş. :ka19:
yaa hep böyle kararsız kalıyorum işte biri dio wsbc biri dio bilteksis hangisinden alçağımı şaşırdım yaw
yaa hep böyle kararsız kalıyorum işte biri dio wsbc biri dio bilteksis hangisinden alçağımı şaşırdım yaw
Bak KArdesim Hic Bi Sunucuyu Kotuleyen Post Atmadım Ama Sunu Diyim Wsbc de 1 hafta kadar calıstım destek de adamlar emeklerimin karsılıgında bi site vermisti cıkar cıkmaz aldılar kapattılar! bise demedim ama artık yeter!
wsbc hayatta alma tavsiye etmiyorum emeklerimi yiyen bide adımı kotuye kullanan adamlara saygım kalmaz! bilteksis alımmı dersen ordanda bi kere vps almıstım turkmaxi die hatırlarlar
eqer server destek almıcaksan yani herşeyi ben yapıcam diyorsan al
pek anlamam diyorsan ordanda alma derim
tabi destekleri deiştimi bilemem ama onceki durumu oyle yani
server sorun cıkartmam destek almam diosan al bana ordan kullandım surece biseyi dokunmadı! ama destek olarak pek saglıklı deiller okadar
Bak KArdesim Hic Bi Sunucuyu Kotuleyen Post Atmadım Ama Sunu Diyim Wsbc de 1 hafta kadar calıstım destek de adamlar emeklerimin karsılıgında bi site vermisti cıkar cıkmaz aldılar kapattılar! bise demedim ama artık yeter!
wsbc hayatta alma tavsiye etmiyorum emeklerimi yiyen bide adımı kotuye kullanan adamlara saygım kalmaz! bilteksis alımmı dersen ordanda bi kere vps almıstım turkmaxi die hatırlarlareqer server destek almıcaksan yani herşeyi ben yapıcam diyorsan al
pek anlamam diyorsan ordanda alma derim
tabi destekleri deiştimi bilemem ama onceki durumu oyle yani
server sorun cıkartmam destek almam diosan al bana ordan kullandım surece biseyi dokunmadı! ama destek olarak pek saglıklı deiller okadar
![]()
Sunucu desteğimiz full managed' tir. Yalnız oyun içi destek sağlamamaktayız malesef.

Sunucu desteğimiz full managed' tir. Yalnız oyun içi destek sağlamamaktayız malesef.![]()
biliyorum
hatırlarsanız sizle calısmıstım 1-2 ay kadar
dedim gibi oyun ici destek de sorun yoq diyen varsa gonul rahatlıgıyla oneririm
İyi Aksamlar
Hayırlı Satıslar 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)