Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Wsbc Mi? Bilteksis Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan balac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Şirket

• WSBC

• BİLTEKSİS

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önce şikayetlerini gider sonra konuş karşımda 1gb yerine 256 veriyor tabi rekalm vermiş müşteri çok gelio elinde sunucu yok :D

küçüklüğe bakarmısın ya abisi. Konuların içeriğine gir bak bakalım çözülmemiş bir tane şikayet konusu varmı. Sen asıl kendi şikayetlerini temizle abisi. Ondan sonra konuş. :ka19:

yaa hep böyle kararsız kalıyorum işte biri dio wsbc biri dio bilteksis hangisinden alçağımı şaşırdım yaw

yaa hep böyle kararsız kalıyorum işte biri dio wsbc biri dio bilteksis hangisinden alçağımı şaşırdım yaw

Bak KArdesim Hic Bi Sunucuyu Kotuleyen Post Atmadım Ama Sunu Diyim Wsbc de 1 hafta kadar calıstım destek de adamlar emeklerimin karsılıgında bi site vermisti cıkar cıkmaz aldılar kapattılar! bise demedim ama artık yeter!

wsbc hayatta alma tavsiye etmiyorum emeklerimi yiyen bide adımı kotuye kullanan adamlara saygım kalmaz! bilteksis alımmı dersen ordanda bi kere vps almıstım turkmaxi die hatırlarlar:) eqer server destek almıcaksan yani herşeyi ben yapıcam diyorsan al :) pek anlamam diyorsan ordanda alma derim:) tabi destekleri deiştimi bilemem ama onceki durumu oyle yani :) server sorun cıkartmam destek almam diosan al bana ordan kullandım surece biseyi dokunmadı! ama destek olarak pek saglıklı deiller okadar:)

Bak KArdesim Hic Bi Sunucuyu Kotuleyen Post Atmadım Ama Sunu Diyim Wsbc de 1 hafta kadar calıstım destek de adamlar emeklerimin karsılıgında bi site vermisti cıkar cıkmaz aldılar kapattılar! bise demedim ama artık yeter!

wsbc hayatta alma tavsiye etmiyorum emeklerimi yiyen bide adımı kotuye kullanan adamlara saygım kalmaz! bilteksis alımmı dersen ordanda bi kere vps almıstım turkmaxi die hatırlarlar:) eqer server destek almıcaksan yani herşeyi ben yapıcam diyorsan al :) pek anlamam diyorsan ordanda alma derim:) tabi destekleri deiştimi bilemem ama onceki durumu oyle yani :) server sorun cıkartmam destek almam diosan al bana ordan kullandım surece biseyi dokunmadı! ama destek olarak pek saglıklı deiller okadar:)

Sunucu desteğimiz full managed' tir. Yalnız oyun içi destek sağlamamaktayız malesef. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri