B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

çar soyulmaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MusTik58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

MusTik58

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
20
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 22 Gün
Başarım Puanı
59
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1)bazen 1 lwl lrin ticaret hileci vardır sakın uzun sürü tutmayın yoksa itemleriniz gider
2)Gm gibi konuşanlara sakın kanmayın sallayın bir şifre banned e de kanmayın

3)sakın bir yere bişey yazınderlerse yazmayın yoksa çarınız hepten gider bir video izledim adam 1 lw tic hilesi var adamı soyuyor ama adamda uzun süre tutuyor

4) çarınız ban yerse yeni bir şifre yapın hiç ban yemedim oluyor mu bilmiyorum olmuyorsa bağışlayın

not1) çarınızın ban yiyeceğini biliyorsanız yadektede çarınız varsa itemleri ona geçirin yoksa hemen bir şifre yapın itemleri aktarın

not2)adam sizi kızdırıyorsa sakın metin2 de küfür etmeyin içinizden edin adam ss nizi alır

5)999milyon exp gönderiyim mi derlerse yak ben kasılırım diyin geçin ss lere kanmayın adamlar itemlerinizi alır (bazıları gerçek ss nizi alır)

6)sakın 1 lw leri kasmayın oyunu kapatacaksınız ss nizi alır kasmıyor diye ve para vercem diye kanmayın boşuna zamanınız gider

mesela oyunda 7 lw im halikars ta süper itemlerim var esas çarm 37 lw ama soyuk dün soyuldu düşündükçe ağlıyorum ama sağdece dalumu aldılar bu yöntemle

yöntemi)doluları tks edelim dedi benim 9 ort onun 12 ort tice +0 dolu koymuş ben +9kabule bastı bende bakmadan bastım ve al sana +0 dolu 89 lw çarım böyle çalındı bir yere bişey yaz dedi bende yazdım... sonra çardan attı girdim yanlış yazdı bi daha yazdım yine yanlış 3. de girmedim başka ar açtım oda 37 lw ama soyuk benden bu kadar ama 1not daha vermeden gitmem

not3) bazen para tuzağı oluyor bunun gibi adamda +9 dolu var 9m ye satam mı diyo evet diyon
parayı koyuyon o +0 dolu koyuyo kabul diye sende kabul diyon vee karşında +0
dolu ama yine de iyi 9m ye hem iyi yanı hemde kötü yanı var lütfen +rep verin
+repi olmayan teşekkür etsede yeter ama bunu +rep için değil uyarı olarak yazdım

düzeltilmiştir

Son düzenleme:
Çok Karışık :s

bunlar hikaye ya arkadaşın soyuyor ya da internetten bir dosya indirip kapıyorsun şifayı ;)

tam tersi onlar beni soydu bende uyarı olaraka buraya ekledim

geçmiş olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri