Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Polis Amca Satranç Turnuvası başladı..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [ORmanC-ı-*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 277

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu üstündeki Satranç Eğitim Merkezi'nde düzenlenen turnuva, saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başladı.

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Malatya'da satranç gibi faaliyetlerin geliştirilmesi gerektiğini, ilköğretim öğrencilerinin eğitimlerinin yanı sıra satranç gibi yararlı faaliyetin içinde bulunmalarının faydalı olacağını söyledi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün, güvenliğin tesisinin yanı sıra bu tür faaliyetlere de destek olmasının önemine değinen Daşöz, polislerin bu tür etkinliklere desteğini bir sosyal sorumluluk olarak gördüğünü dile getirdi.

Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Malatya'da satrancın geliştirilmesi için çalıştıklarını, bazı özel kurum ve kuruluşlarla kamu kurumlarından destek beklediklerini, destek talebi için gittiği pek çok kurumun kendisini geri çevirdiğini aktardı.

Toy, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen'in turnuvalar konusunda destek istediğinde seve seve yardım edeceklerini söylediğini ve yardımcı olduğunu ifade etti.

Büyükler, küçükler ve yıldızlar olmak üzere 3 kategoride yapılan satranç turnuvasının yarın sona ereceği belirtildi.

24 kişinin büyüklerde, 34 kişinin küçüklerde ve 28 kişinin de yıldızlarda yarıştığı turnuvaya 86 kişi katılıyor.

Kentteki ilköğretim okullarından öğrencilerin katıldığı turnuvaya, Polis Meslek Yüksek Okulu'ndan da öğrenciler katılıyor.

Turnuvanın açılış törenine, Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ve Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen katıldı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri