- Konular
- 211
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ccc ergen fight clup ccc
- Konular
- 60
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
2. Kişinin Yorumuna İhtiyaç Duymadım Konuyu Açtığım Anda Yetkim Olsa Kilitlemiştim Sadece Cevap Vermeyeceğimi Bildiriyorum.Her Kelimenin Baş Harfini Büyük Yazmamın Nedeni Gayet Açık Bence Daha Güzel Oluyor Seni İlgilendiren Birşey Değil Bu.
İstediğin Yere Yolla Artık Umurumda Değilsin Benim Neden Sura Çar Oynamaya Başladığımı MyALi1903(Ali Abi) Gayet İyi Biliyor O Neden ALi1903 'ü Bıraktıysa Bende O Neden Bıraktım. Asıl Sen Cevap Ver Neden "Suraleonardo" Çarına Editlerini Aktarıp Onunla Oynadığına.
ALi1903 millete iftira attığı için sura açmadı. Baskalarını ortaya atma. Önce sana yönelttiğim sorulara cevap ver. Boş boş konusma! Suraleonardo çarım zaten vardı. Editlerimin 8'i leonardo'da 6sı Suraleonardo da. Ban yiyecek bir şey yapmadım. Ban atılırsa gerekli merciilere basvurumu yapacam.
- Konular
- 94
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Artık ne Halt Yersen Ye Bende Ban Yemekten Korkmuyorum Benimde LonelyShadow Vardı TheLeaders Loncasındaki Arkadaşlar Biliyor Senin Suraleonarda 39 Lv İken Benim LonelyShadow Vardı Ayrıca NowYouHere'da Zaten Kraliyetim ve 1-2 Editim Daha Var Kimin İftira Attığı Belli Kimin Hakaret Ettiği Belli ALi1903 'te Suraların Savascıdan Daha İyi Olduğu İçin O Çara Geçti Bende O Çara Geçtim Git İlk Önce Kendi Pisliklerini Temizle İnsanları "Seni Banlatıcam Hemde 999 Gün" Diyen Bi Adamdan Mı Bunları Duyuyoruz ..
- Konular
- 60
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Artık ne Halt Yersen Ye Bende Ban Yemekten Korkmuyorum Benimde LonelyShadow Vardı TheLeaders Loncasındaki Arkadaşlar Biliyor Senin Suraleonarda 39 Lv İken Benim LonelyShadow Vardı Ayrıca NowYouHere'da Zaten Kraliyetim ve 1-2 Editim Daha Var Kimin İftira Attığı Belli Kimin Hakaret Ettiği Belli ALi1903 'te Suraların Savascıdan Daha İyi Olduğu İçin O Çara Geçti Bende O Çara Geçtim Git İlk Önce Kendi Pisliklerini Temizle İnsanları "Seni Banlatıcam Hemde 999 Gün" Diyen Bi Adamdan Mı Bunları Duyuyoruz ..
Yine eteğin tutuştu. ''Suraleonarda'' değil Suraleonardo.
Senin savasçında 1-2 editin var. Benimkinde 9 edit var. Lütfen boş boş konusma.
Kimin iftira attığı ve kimin hakaret ettiği belli zaten. Şüphen varsa desteğe yolla.
Seni banlatacam Hemde 999gün ???? ''Desteğe yolladım. Beni tehtid edemezsin. Ban yiyeceksin.'' Dedim. Senin işine gelmediği için. Eski konusmalarda normal e tıklayacaktın. Konusmanın kendine yarayacak bölümünü çekerek foruma koyma bir daha. Bu senin işgüzarlığının bir sonucudur.
Forumu daha fazla mesgul etme. Ve attıgın hakaretler, iftiralar nedeniyle özür bekliyorum...
- Konular
- 94
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
SS 'de Ne Dediğin Gayet Belli Asıl Kimin Özür Dilemesi Gerektiğide Gayet Açık. Söylediğim Her Söze Layık Bir Adamsın !
Bide Şu Eteği Tutuştudan Vazgeç Artık Çok Gülüyorum
Ben Senin Gibi Boş Bir Adam Değilim Diyer İşlerimin Arasında Bide Seninle Uğraşıyorum Ondan Sıkıntılar Çıkıyor Yazımda.
Bide Şu Eteği Tutuştudan Vazgeç Artık Çok Gülüyorum
Ben Senin Gibi Boş Bir Adam Değilim Diyer İşlerimin Arasında Bide Seninle Uğraşıyorum Ondan Sıkıntılar Çıkıyor Yazımda.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...