noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

WSBC HAKKINDA Önemli..!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qReaTh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

zhallan dan tut hepside aynı kişi :) 4 nikle sözde ayrı ayrı kişiler yorum yapıyor avukat Ayşe NUHOĞLU kendisi hazırladı bunu mahkemeye verdi benim avukatım olur 15 yaşındaki çocuksun vpsturk herkes diyor yaşından utanma

zhallan dan tut hepside aynı kişi :) 4 nikle sözde ayrı ayrı kişiler yorum yapıyor avukat Ayşe NUHOĞLU kendisi hazırladı bunu mahkemeye verdi benim avukatım olur 15 yaşındaki çocuksun vpsturk herkes diyor yaşından utanma

zhallan şans hosting sahibi.

Saim çağrı
Vpsturk net ben - mesut

E hani senin gönderdiğin mahkeme kağıdı. Konuyu çarpıtma. Müşteriyi korkuttuğun o mahkemeye davet kağıdı hani nerede biz göremedik. Yukarıda gösterdiğin kağıt her insanın yazabileceği bir yazı. Mahkemelik bir konu dahi yok.

Saçma sapan insanlarla uğraşıyoruz ya.

zhallan şans hosting sahibi.

Saim çağrı
Vpsturk net ben - mesut

E hani senin gönderdiğin mahkeme kağıdı. Konuyu çarpıtma. Müşteriyi korkuttuğun o mahkemeye davet kağıdı hani nerede biz göremedik. Yukarıda gösterdiğin kağıt her insanın yazabileceği bir yazı. Mahkemelik bir konu dahi yok.

Saçma sapan insanlarla uğraşıyoruz ya.

Aynisini Bn Yaptim :D Cikarttim Elimde Şu An Bnde Birini Mahkemeye Mi Vermiş Oluyorum Şimdi :D

benim paramı vermediler die böle yaptım normalde vericeklerde salak kafam :D
yani patron paramı vericekti boş yere kötüledim :S

report.gif
Kullanildi .!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri