farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

WSBC HAKKINDA Önemli..!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qReaTh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ben onlara yanlış yaptım yalan attım müşterilerini geri çektirttim lütfen mahkemeyi geri çeksin
destek5@wsbc.net deki adam bendim o yazıları yazan ben başka firmadan girdim bu işe firma iyi fazla destekleri yoktu kaliteliydi pusat kılıç mahkemeye verdi mahkeme kağıdı geldi oyüzden onlardan özür diliyorum..
11586.jpg

Pusat beyin şakası yokmus :(:(

Son düzenleme:
hayır bilişim suçu die birşey var mahkemeye veridm hatta mahkeme kağıdı elinde şuan onun belli baya bi korkmuş çocuk bana yaşım büyük demişti

ben onlara yanlış yaptım yalan attım müşterilerini geri çektirttim lütfen mahkemeyi geri çeksin
destek5@wsbc.net deki adam bendim o yazıları yazan ben başka firmadan girdim bu işe firma iyi fazla destekleri yoktu kaliteliydi pusat kılıç mahkemeye verdi mahkeme kağıdı geldi oyüzden onlardan özür diliyorum

Rica etsem o mahkeme kağıdını paylaşırmısın. Yaşın kaç bilmiyorum ama korkutmuşlar seni yalanlar ile.
Mahkemeye vermeye cesaret edemezler seni. Eğer mahkemeye vermeye kalkarlarsa ilk olarak onlar tutuklanacaktır bana güven ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri