Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Metin2.com (abd serveri) 75 lvl Bıçakcı Ninja Full İtemli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aslanmelih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

75 Lvl Yakın Dövüş Ninja(Bütün Skiller 17 De Açıldı)(%80 Exp)

Skiller
M9 Suikast /5bk
M8 Hızlı Saldırı/7 bk
M8 Bıçak Çevirme/7bk
M6 Zehirli Bulut /4 bk
G3 Dönüşüm

İTEMLER:

Silahlar :
+9 Şeytan Kanadı Çakram
+4 Savaşcı
+4 Ninja
+4 Sura
11 Beceri/-17 Ort

+9 Siam Bıçağı
+4 Soğutma
+4 Canavar
+4 Kritik Taşı

3 Tane +6 Ejder Bıçağı

Zırhlar:
+4 Ninja Çeliği +4 Full Taş
Efsunlar ; 1500 hp . 10 hp emme . 3 sp emme . 15 Ateşe Karsı Dayanıklılık .4 bıçak

+6 61 Lvl Zırh (15 Kılıç)
+4 42 Lvl Zırh (15 Çift El)

Küpe:
+9 Abanoz Küpe
+4 Kristal Küpe /10 Ölümsüz
+4 Ameist Küpe /10 Ok Savunması

Kolye:
+6 Cennetin Gözü Kolye
Efsunlar; 1000 hp 10 kılıç 10 ok 3 sp emme 8 hp Üretim
+7 Cennetin Gözü Kolye

Ayyakabı:
+4 Anka Ayyakabı
Efsunlar; 1000 hp 15 kılıç 10 ok 10 çan Sp +50

Bilezik
+9 Gümüş Bilezik
Efsunlar;15 Büyü Savunma . 5 Delici Vuruş . 5 Düşmann SP sini Çalma.10 Mistik .20 Ork

Kalkan
+9 Şahin Kalkan

Kasklar
+4 60 Lvl kask
+6 41 Lvl Kask
+5 21 Lvl Kask /10 büyü savnma
+6 1 Lvl Kask /20 ölümsüz

Depo:
3 Tane Dönüşüm Küresi
3 Tane Yüzük
2 Tane Eldiven
Gerisi Say Say Bitmez :)
Biyolok Görevi Şeytan Hatırası Son 8 Tane

Oyun Hakında Bilgi Verim:
Gmler Hileye Göz Açtırmıyolar
Bot un B si yok
Fiyatlar Tr nin Eski Günleri Gibi
Her Ay En Az 1 kere % 50 ex eventi ve birçok
event yapıyolar
Fiyatlardan 1 Kaç ss:

Kardeş her siteye aynı konudan açmışında en metin2 us z8 gamesin usmu yoksa metin2 resmi usmu yani metin2nin sitesinde bayrağına tıklayınca tek serveri olan usmu yoksa z8nin crossfire o firmanın onu m2simi ona göre z8in ise birkere 30 lira bile etmez pvpnin biraz zoru eventler oluyor ama normal kasmadada trnin iyi kasıyor ve ben normal kasarken kac defa kutsama düsürdüm oyunda 1 ayda 65 lvl oldum bu emekmi sende m2tr 1 ayda 50oldun olmadın anca 45 olursun senin dediğin para fazla sanki birde itemlerini saymışın item yapımı kolayki 65 lvlde +7den aşağı olmaz o oyunda +7den aşağı varsa karakterin ezikliği tek artın ninja kasmışsın ben 65 lvl 1 ay daha götürseydim 80di o çar ama oyun için hatalar yaptım itemleri kaptırdım:ka19:ucuzlatman lazım fiyatı..

metin2 nin sitesine girdiğin zaman tek serveri olan oyunda bu ve emin ol item yapmak tr ye göre daha zor :)

Oysa kimse ilgilenmez o oyunla metin2 tr zaten batık o daha batık z8 olsa alan olurdu oyunda 2 abd serverinide oynadım resmen m2 serilerinin en diplerinde oyunda tr nin 1 serverinin olduğu adamın çeyreği yok metin2 abd serverinde avantajı yok gibi birşey oyunun ve sen diğer forumlarda yazmışın trnin daha altında fiyatlar %50 eventler var demişsin öbürü olduğuna eminmisin senin dediğinde öyle birşey yok %50 event fln normal mt2 gibi kasması z8de oluyor eventler ve trden daha düsük doğrudur fiyatlar kutsama cıkıyor slotlardan senin dediğinin farkı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri