Best Studio 1
Best Studio
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bir Kaç Öneri ....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CanCaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar oyun ile ilgili olup olmaması hakkında düsüncelerinizi rica edicektim bir kaç fikrim , önerim var ...

Öncelikle merkür serverında piyasa pahalı oldugundan sanırım 1 madalyon verilip 1 yüzük alınıyormuş ama marsta bu mümkün degil adamlar yüzük satmasına satıyor ama genelde kimseye güvenemiyoruz kazık yiyoruz :) Biliyorum item ver öyle al diyen olucak ama onuda onlar reddediyor :)Bunun icin önerim :

Altın barlar cıkarılsa istedigimiz fiyatı yazsak örnegin 50 m verip 50 m lik barlar alsak onlarda depoda bozulsa hem kazıklanmayız hem rahat alışveriş yaparız

Bir diger önerimde İçgörü Küresi arkadaşlar , daha öncede dile getirilmişti ... Bence gerekli bazımız item satarken bazımız edit satarken , sürekli pm geliyor bulusup göstermek zorunda kalıyoruz ... Acıkcası bu iş uzun olup bizi yoruyor , Tr de aktif olan içgörü sayesinde ''BAGIRMAK'' Kısmına bunu koydugumuzda SARI bir yazı beliriyor ve itemin efsunları + sını gösteriyor daha kolay alışveriş yapabiliyoruz ...

Bu sanırım mümkün degil ama cadıda cok hileli oluyor rahat kesemiyoruz sürekli slot cekiyorlar vesayre acaba cadı 2. kata alınsa +95 engeli koyulsa ne güzel olur hileyi göze alan çarını riske atan az kisi olur bu son istegim digerlerine nazaran imkansız gibi ama benim önerilerim bunlar ...

Siz ne düsünüyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri