- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 82
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba ben sadece oyuncuyum server dün açıldı ve kapanmamak üzere oyunda şuan yaklaşık 35-40 civarı kişi var.Oyunu dünden beri oynuyorum kısaca şöyle bilgi vereyim.
Oyunda skllerinizi kendiniz yapıyorsunuz fakat bklar oyunda yok bkları kendimiz düşürüyürouz ve bu gerçekten ço kzevkli oyunda şuan skil mucadelesi var ve ticaret gerçekten çok hızlı
Kasmak okadar kolauy deil yanieğer günde full kasarsanız 50-55 civarı olursunuz itemde okdar kolay deil yani efsunlar felan pahalı oyunda
Daha birçok değişiklik gerçekten bu oyunu tuttum bence bi girin bakın normal metin2den biraz daha farklı ama gerçekten çok eylenceli ve çok emek isteyen bir sw
Ayrıca oyunda ne kutsama nede büyülü metal var ya demircide basıcaz yada kutsamayı biz düşürcez zaten kutsama düşüyor 50lvle kadar bana 10yaakın düştü
site : h t t p : / / w w w . m e t i n 2 t r 2 . p v p s e r v e r l a r . c o m
Boşlukları silin
Oyunda skllerinizi kendiniz yapıyorsunuz fakat bklar oyunda yok bkları kendimiz düşürüyürouz ve bu gerçekten ço kzevkli oyunda şuan skil mucadelesi var ve ticaret gerçekten çok hızlı
Kasmak okadar kolauy deil yanieğer günde full kasarsanız 50-55 civarı olursunuz itemde okdar kolay deil yani efsunlar felan pahalı oyunda
Daha birçok değişiklik gerçekten bu oyunu tuttum bence bi girin bakın normal metin2den biraz daha farklı ama gerçekten çok eylenceli ve çok emek isteyen bir sw
Ayrıca oyunda ne kutsama nede büyülü metal var ya demircide basıcaz yada kutsamayı biz düşürcez zaten kutsama düşüyor 50lvle kadar bana 10yaakın düştü
site : h t t p : / / w w w . m e t i n 2 t r 2 . p v p s e r v e r l a r . c o m
Boşlukları silin
- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 82
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güncell
- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 82
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güncellllll
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)