Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İşte gerçekten ama gerçekten emek Serverı %100 garanti veriyorum ;)

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

emyXoNe

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
51
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
Başarım Puanı
82
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 18 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba ben sadece oyuncuyum server dün açıldı ve kapanmamak üzere oyunda şuan yaklaşık 35-40 civarı kişi var.Oyunu dünden beri oynuyorum kısaca şöyle bilgi vereyim.

Oyunda skllerinizi kendiniz yapıyorsunuz fakat bklar oyunda yok bkları kendimiz düşürüyürouz ve bu gerçekten ço kzevkli oyunda şuan skil mucadelesi var ve ticaret gerçekten çok hızlı

Kasmak okadar kolauy deil yanieğer günde full kasarsanız 50-55 civarı olursunuz itemde okdar kolay deil yani efsunlar felan pahalı oyunda

Daha birçok değişiklik gerçekten bu oyunu tuttum bence bi girin bakın normal metin2den biraz daha farklı ama gerçekten çok eylenceli ve çok emek isteyen bir sw
Ayrıca oyunda ne kutsama nede büyülü metal var ya demircide basıcaz yada kutsamayı biz düşürcez zaten kutsama düşüyor 50lvle kadar bana 10yaakın düştü
site : h t t p : / / w w w . m e t i n 2 t r 2 . p v p s e r v e r l a r . c o m
Boşlukları silin ;)

güncellllll

oyuna giren cıkamıyoo :D

güncellll

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri