OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Korkutucu Biri Değilim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FinaL07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 149

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aktris Sunday Times Style Magazine`e yaşadığı kısa üniversite hayatıyla ilgili “Sürekli bir inkar içerisindeydim.“ diye konuştu. “Ünlü değilmişim gibi davranmak istemiştim. Normal olmaya çalışıyordum fakat artık kim olduğumu, bulunduğum pozisyonu ve yaşananları kabullendim.“

Bulunduğu pozisyon ise dünya üzerindeki en başarılı film serisinin çok sevilen yıldızı olmak.

Ayrıca aktrisin ‘Harry Potter` macerası gelecek ay sekizinci ve son bölüm "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2,"nun yayınlanması ile bitecek olsa da, yapacak çok işi var. Watson, Lancome`un yeni yüzü ve gençlik romanı 'The Perks of Being a Wallflower' film adaptasyonunda yer alacak.

Yaşadığı kısa üniversite deneyimi hakkında – yıldız bu bahar eğitimine ara vermişti – da bu yılın başında eğitimine geri döneceğine söz veriyor. Aktris Brown Üniversitesi'ne geri dönmemesinin nedeninin de onunla alay edilmesi olmadığını söylüyor.

Emma+Watson+2011+MTV+Movie+Awards+Arrivals+r1DZY-pNLUwl.jpg

“Brown`dan ayrılmamın nedeninin alay edilmem olduğu konusunda çıkan haberlere çok üzüldüm. Bu kesinlikle mantıklı değil. Brown tam tersi bir üniversite. Kimse benden kampüste imza bile istemedi. Neredeyse 100 öğrenci için bir parti düzenledim ve hiç biri Facebook`a resmimi koymadı.“ diye konuştu. “Her neyse, zor zamanlar geçirmiş olsam bile, kimse bana koridorda 'Wingardium leviosa' veya 'Ten points for Gryffindor.' dediği için okulu bırakacak değilim. Dokuz yaşımdan beri medyayla iç içe yaşıyorum. Eğer birkaç kişi bana taktı diye bırakım gidiyorsam, gerçekten zavallı olmuş olurum. Ben daha kötülerini gördüm.“

Emma+Watson+Emma+Watson+Works+Mario+Testino+Sb0PTL7Lazql.jpg

Fakat Watson flört etmenin son zamanlarda hayatında bir problem olduğunu söylüyor.

“Arkadaşlarıma şöyle diyorum, ‘Neden X kişi hala aramadı? Neden hiç kimse benim arkamdan koşmuyor?` Onlar da şöyle söylüyor, ‘Herhalde gözleri korkmuştur.` Nedeni herhalde ünlü olmam.“ diyor aktris.

"Etrafımda dönüp duran bu curcunadan dolayı olmalı. Ben, bir insan olarak, hiç de korkutucu biri değilim.“

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri