Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Kendi Serverinizde Kendi Arka Planınız :).

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jr. Ernesto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Daha önceden metin2mod 'un arka planını değiştirmeyi anlatmıştım. Bununda ondan bir farkı yok. Ama buda kişisel olacak. Yani sadece siz görebilirsiniz. Ama sizdeki dosyaları (sizin serverinizin dosyalarını.) sitenize upload ederseniz, indirenlerde sizinle aynı şekilde görür. Her nese artık anlatıma başlayalım.

Gereken dosyalar:
*Gereken Dosyalar - Jr. Ernesto (Bu dosya benim diğer konumda da vardı.)
*Sizin serveriniz. (Metin2Tr 'nin patchsiz dosyaları + Sizin swnizin dosyaları.)
İndirme Linki:
[/URL]
Link Yenilendi !
34ii7gi.png
Dosya Boyutu: 8.37 MB

Rar Pass:
turkmmo.com
Kurulum:

* Dosyayı indirdikten sonra rar. dan çıkartın.
* Sonra Metin2 'nin dosyalarının içine atın.
* Attıktan sonra "locale" dosyasına girin. (locale bir windows dosyasıdır.)
* Devamı: Locale> tr> ui.
Login Değiştirme:

"ui" dosyasına girdikten sonra bulunan "login" isimli resim sizin giriş sayfanız olacaktır. Oraya istediğiniz resmi koyabilirsiniz.
Nasıl mı?
Herhangi bir istediğiniz resimi photoshoptan yapın veya internetten yükleyin (sizin kararınız.) masaüstüne atın ve ismini "login" olarak değiştirin. Daha sonra değiştirdiğiniz resmi "ui" dosyasının içine sürükleyin ve değiştire tıklayın. Login sayfamız olmuş olacaktır.

Karakter sayfasını değiştirme:
"ui" dosyasına girdikten sonra bulunan "select" isimli resim sizin karakter seçme sayfanızın resmi olacaktır. Herhangi bir istediğiniz resimi photoshoptan yapın veya internetten yükleyin (sizin kararınız.) masaüstüne atın ve ismini "select" olarak değiştirin. Daha sonra değiştirdiğiniz resmi "ui" dosyasının içine sürükleyin ve değiştire tıklayın. Karakter sayfamız olmuş olacaktır.

Umarım işinize yarar, ararsa bir teşekkürü eksik etmeyin. Konuyu okuduysanız emeğe saygı bir yorum yeterli :).
Yapamazsanız yardımcı olurum. Konu altına yazın :).

Alıntı değildir
Login arka plan değiştirme yerindeki "login" adlı resimde beyaz noktada Jr. Ernesto yazıyordu. Yunus - 54 onu silmiş. Kanıt olsun diye o dosyayı değiştirmeden koydum. İnanmazsanız ben kendi dosyalarımıda upload ederim.
alıntı yapıp benimdir diyen yunus-54 ü kınıyorum. :mad:

Son düzenleme:
63 Kişi bakmış ve sadece 2 kişi mi yorum yaptı :o. Olsun ümidimi kesmedim :). Yorumlarınızı bekliyorum, ayrıca takıldığınız yerler olursa team wiever ile ayarlarım. (Server kurmak değil, sadece bu konu.)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri