Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Miranda Kerr Çok Mutlu

FinaL07

Level 29
TM Üye
Üye
Konular
4,879
Online süresi
4364s
Reaksiyon Skoru
1,484
Altın Konu
0
Başarım Puanı
418
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 22 Gün
MmoLira
-295
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Miranda Kerr Ocak`ta dünyaya getirdiği oğlu Flynn`dan beri kendini çok 'şanslı' hissediyor ve anneliği yaşadığı 'en iyi şey' olarak görüyor.

Victoria Secret modeli ve kocası Orlando Bloom ilk çocuklarına Ocak ayında kavuştular.

Avustralyalı güzel, Flynn`ın hızlı büyümesine inanamamasına rağmen aile olmaktan çok mutlu. Amerika OK! Dergisi'ne şöyle konuştu:

“Bu dünyadaki en güzel duygu. Bu mutluluğu ifade edebilecek kelime yok. Oğlumun gülüşünü gördüğümde hissettiklerimi anlatamam. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Henüz iki dışı çıktı. Gülüyor ve ses çıkarıyor.“

6 aydan kısa bir süre önce doğum yapmasına rağmen Miranda aldığı kilolardan kurtulmuşa benziyor.

Doğumun hemen ardından başladığı yoga çalışmaları, topmodelin eski vücut hatlarına kısa sürede kavuşmasına yardımcı oldu. Miranda:

“Aslında yogaya hamileliğim boyunca devam ettim ve şu anda da devam ediyorum. Bende gerçekten işe yarıyor. Yogayı seviyorum. Kundalina ve hatha tarzı yogayı bir arada alıyorum ayrıca bu konuda çok iyiyim.“

Paylasım icin tesekkurler.

Paylasım icin tesekkurler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri