Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
http://www.turkmmo.com/venus-loncalar/1218244-hugeblack-loncasi-savasta-beyaz-bayrak-basip.html
http://www.turkmmo.com/kural-ihlali-bildirim/1218463-venus-leonardo.html
Bu iki linkede dikkatli şekilde bakınız. 1. linkte beyaz bayrak basmanın ban sebebi oldugunu iddia eden CapSL0cq adlı oyuncu video çekip foruma koymustur.
2. linkte ise oyundan beni çekemeyen NowYouHere konusmaların bir bölümünü çekip foruma koymustur.Ve oOoAZAPoOo adlı moderatör(destekte bulunuyor) İlgilendim demiştir. Bu ilgilenmenin ne oldugunu ve bizim ticketlerimizle neden ilgilenilmediğini merak ediyorum.
Bu iki oyuncunun yaptıgı rezillikleri göz ardı etmeyeceksinizdir. Ticket yollamama rağmen bana ordan cevap gelmiyor. Burda ticket atılmamasına rağmen her zamanki gibi İlgilendim cevabı geliyor. Soruyorum sizlere olaylarda destek.mmomt2.com a atılan ticketlermi önceliklidir yoksa foruma atılan asılsız ihbarlarmı önceliklidir. Konuyla Moderatörlerin ve Takım liderlerinin ilgilenmesini önemle rica ederim. Saygılar leonardo
http://www.turkmmo.com/kural-ihlali-bildirim/1218463-venus-leonardo.html
Bu iki linkede dikkatli şekilde bakınız. 1. linkte beyaz bayrak basmanın ban sebebi oldugunu iddia eden CapSL0cq adlı oyuncu video çekip foruma koymustur.
2. linkte ise oyundan beni çekemeyen NowYouHere konusmaların bir bölümünü çekip foruma koymustur.Ve oOoAZAPoOo adlı moderatör(destekte bulunuyor) İlgilendim demiştir. Bu ilgilenmenin ne oldugunu ve bizim ticketlerimizle neden ilgilenilmediğini merak ediyorum.
Bu iki oyuncunun yaptıgı rezillikleri göz ardı etmeyeceksinizdir. Ticket yollamama rağmen bana ordan cevap gelmiyor. Burda ticket atılmamasına rağmen her zamanki gibi İlgilendim cevabı geliyor. Soruyorum sizlere olaylarda destek.mmomt2.com a atılan ticketlermi önceliklidir yoksa foruma atılan asılsız ihbarlarmı önceliklidir. Konuyla Moderatörlerin ve Takım liderlerinin ilgilenmesini önemle rica ederim. Saygılar leonardo
Bana karşı kullandığın "REZİL" İfadesinin Sonucu Olan Ban İsteğimi Öncelikle Yazayım.Bir İkincisi Benim CapSL0Cq Nickli Kişi İle Hiçbir Arkadaşlığım Yada Kan Bağım Bulunmamaktadır.Benim İzlediğim Lonca Savaşında Adama Seni Banlatacağım Dediğin İçin ss Aldım Ve Foruma Koydum Ayrıca Hala Beni Oyun İçerisinde Rahatsız Etmekte Bulunmandanda Sıkılmaktayım.Beyaz Bayrak Basmanın Kural İhlali Olmadığını Çok İyi Bilmekteyim Bu Konuda Venus-Loncalar Bölümünede Ban Sebebi Olmadığını Yazdım.Benim Kişiliğime Yaptığın Bu Hakareti Sana İade Etmekteyim ve Bunu Sonucu Olan Ban İsteğime Tekrarlamaktayım.
Son Olarak Oyun Destek GM lerine Attığın Laflarıda Şiddetle Kınamaktayım. Bu Forumda ve Oyunda Beni Çoğu Kişi Gayet İyi Tanımaktadır ve Neler Yapacağımı Neler Yapmayacağımı Bilmektedirler..
RAHATSIZ ETMEYİ BIRAKIRSAN SEVİNİRİM !
Son Olarak Oyun Destek GM lerine Attığın Laflarıda Şiddetle Kınamaktayım. Bu Forumda ve Oyunda Beni Çoğu Kişi Gayet İyi Tanımaktadır ve Neler Yapacağımı Neler Yapmayacağımı Bilmektedirler..
RAHATSIZ ETMEYİ BIRAKIRSAN SEVİNİRİM !
NowYouHere sen lonca savasındaki konusmanın devamını almadın çünkü işine gelmedi. Rezil kelimesini kullanırım çünkü beni haksız yere forumda ve oyunda suçluyorsun. Ayrıca Farklı bir konu daha var. Destek ekibinin destek bölümünden çok burdaki yerlere özenle bakmalarını anlamıyorum. Ayrıca NowYouHere ve CapSL0cq adlı kişiler üzerindeki cezaî işlemin arttırılarak yapılmasını arz ederim. Çünkü bana yapılan bu haksız suçmala itibarımı düşürmüştür. Yapılan bu eylemi kınıyorum. NowYouHere sanada son sözüm var arkanda arkadasların var diye burda ve Venüs serverinde istediğin herşeyi yapabileceğin anlamına gelmiyor. Kendine çeki düzen ver. Benle uğraşmayı bırak.
Seni Kıskanmam İçin Hiç Bir Neden Bulunmuyor Sayın leonardo Oyun İçindede Benle Uğraşan Sensin.Bide Lonca Savaşının Devamını Almam Gerekmiyordu Bi Kere Ben Lonca Savaşı yaptığın Loncada Değilim Bi Yerden Sonra Çıktım. CapSL0cq 'ı Korumam İçin Hiçbir Neden Olmamasıda Cabası Ben Neden Tanımadığım birini Koruyayım vede Bi yerden Sonraki Konuşmaların ss'ini Çekmeyeyim.Bide CapSL0cq "Adam ol Azıcık" Demişti Bunun Ban Sebebi Olmadığını Biliyorum Çünkü "Azıcık ınsan olun ve Dalmayın" Dediğim ss'ın Konusu Hiç Bir İşlen Yapılmadan Kitlendi Bunun ban Sebebi Olmadığı Söylendi.
Destek Ekibi Bide Benin Anladığım Kadarıyla Ban Yiyecek Kişilerinkileri Daha Yetkili Kişilere Yönlendiriyor Galiba Daha ss Koyulup Banlanmayan Bir Suru Kısı Var Ben Hıc Bır Zaman Arkadaslarıma Guvenmedım Sadece Onlar Benim Birisini Sırf Kıskandığım İçin Banlatmayacağımı Bilirler Manasında Yazdım Ayrıca Senin Hiçbir Şeyini Kıskanmama Gerek Yok Burası PvP Para Yatırıp Senden Daha İyi Bir Karaktere Sahip Olabilirim..
Destek Ekibi Bide Benin Anladığım Kadarıyla Ban Yiyecek Kişilerinkileri Daha Yetkili Kişilere Yönlendiriyor Galiba Daha ss Koyulup Banlanmayan Bir Suru Kısı Var Ben Hıc Bır Zaman Arkadaslarıma Guvenmedım Sadece Onlar Benim Birisini Sırf Kıskandığım İçin Banlatmayacağımı Bilirler Manasında Yazdım Ayrıca Senin Hiçbir Şeyini Kıskanmama Gerek Yok Burası PvP Para Yatırıp Senden Daha İyi Bir Karaktere Sahip Olabilirim..
NowYouHere, birinci değinmek istediğim konu; oyun içinde kim senle ugrasıyor? Senle selamım bile yok bunu demen sıkıstıgın anlamına geliyor. İkincisi bir savası sonuna kadar izlemediysen o savasta yazılan sözlerin ne manaya geldiğini tam olarak bilemezsin. Üçüncüsü CapSL0cq un öyle dediğinden dolayı değil. Bana ''Sen adam değilsin.'' dedi. Ayrıca savası sonuna kadar izlememişsindeki kasıt; ben o dediklerimin devamında destek ekibine tehtidin karsısında ticket yolladım dedim. Akabinde bana ''Sen adam değilsin'' gibi bir cevap geldi. Buna takriben bir sürü laf söylendi.
Bir diğer konu destek ekibindeki o işle ilgilenen herkeste ban yetkisi vardır. Azap forumda moderatördür, ve destek ekibindedir. Ben bundan 5 saat önce ticket yollamıstım. Bana hala cevap gelmedi. Fakat destek ekibindeki birisinin destek.mmomt2.com dan önce turkmmo.com la ilgilenmesi dikkat çekicidir ki bunu etik bulmuyorum.
Bir diğer konu sen zaten kimseyi banlatamazsın. Sen moderatör değilsin. Sen destek ekibinde değilsin. Sen Game Master değilsin. Arkadasın moderatör olabilir. Onun şifrelerini biliyorsan söyle. Gerekli işlemi yaparlar.
Lütfen daha dikkatli ol insanları bu kadar rahat çamurlayamamanız gerekmektedir. Ben 2 yılı aşkın bir süredir Venüs te oynamaktayım, Azap'tan da önce oynamaktaydım. Serverda çekemediğiniz için buralarda kendinize yer açmaya çalısıyorsunuz. Kısacası Egonuzu tatmin etmeye çalısıyorsunuz. Zorlamayın, yapamazsınız...
Bir diğer konu destek ekibindeki o işle ilgilenen herkeste ban yetkisi vardır. Azap forumda moderatördür, ve destek ekibindedir. Ben bundan 5 saat önce ticket yollamıstım. Bana hala cevap gelmedi. Fakat destek ekibindeki birisinin destek.mmomt2.com dan önce turkmmo.com la ilgilenmesi dikkat çekicidir ki bunu etik bulmuyorum.
Bir diğer konu sen zaten kimseyi banlatamazsın. Sen moderatör değilsin. Sen destek ekibinde değilsin. Sen Game Master değilsin. Arkadasın moderatör olabilir. Onun şifrelerini biliyorsan söyle. Gerekli işlemi yaparlar.
Lütfen daha dikkatli ol insanları bu kadar rahat çamurlayamamanız gerekmektedir. Ben 2 yılı aşkın bir süredir Venüs te oynamaktayım, Azap'tan da önce oynamaktaydım. Serverda çekemediğiniz için buralarda kendinize yer açmaya çalısıyorsunuz. Kısacası Egonuzu tatmin etmeye çalısıyorsunuz. Zorlamayın, yapamazsınız...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...