Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Yeter artik :@

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darke222
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 960

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Artık yeter :@

Adamın teki pvp açar kasmalı olur kasariz emek veririz hopp ağ kapandı , sebep adminin canı sıkıldı kapattı .

Gm yardımı var derler , npc koymazlar itemleri gmler vericek derler oyunda gm bulamazsın .

Forumda ilk 20 kişiye gmlik vericez derler 1. ağa girersin en fazla 1-2 kişi war gmlikleri verdik derler .

Adam oyun açar , gayet güzel hop adamın okulu var sw kapanır .

1 Seneden beri adam gibi pvp oynayamadık . VPS li deseniz , turkmt2 dışında vps li türkçe metin2 yok ( powerm2 war bide oda bok gibi ) turkm2 bile 2 hafta dayandı şimdi themetin2 oda bok gibi olduqundan oynamıyorum .

Adam sitesine T E C R Ü B E L İ G ML E R İ M İ Z W A R D I R G M A L I M I Y O KT U R yazar oyuna bi girersin adam npc , item , skill kodlarını bilmez

Adam panel kuramamış üyelikler için pm pls yazar mesajı bloklar

Artık gına geldi adam gibi pvp ariyoruz , 7/24 açik olacak , gmler adam gibi olacak , en önemlisi ADMİN adam gibi olacak , oyun iyi olacak gibi bir PVP ARIYORUZ ARTIK YETER GINA GELDİ SİZİN YÜZÜNÜZDEN PVPLERDEN SOĞuYOR İNSAN

Benimle irtibada geçmek için :

Hamachi Ağı : PvPAranıyor
Şifre : 123

İletişim : t _ b _ t @ w i n d o w s l i v e . c o m ( boşlukları silin )

sana çok katılıyorum yakaşlık 1 aydır pvp arıyorum bir pvp buldum kastım kastım kastım itemimi fıstık gibi yaptın efsunu felan hop kapandı şimdi idaha kastım efsunu yaptım fıstık gibi yine kapandı şimdide diyolarki vpsye geççes geçsenis nolur gitmiş bizim charlarımıs sana çok katılıyorum

Arkadaşlar 4 yıldır normal metin2 oynuyorum 4 yıl boyunca nedense pwp serveri merak edipte oynamadım. Şimdi metin 2 oyununu bıraktım bazı nedenlerden dolayı. akamoz serverindede karakterimi satıyorum. PWP Server olayını tesadüf bir konuyla karşılaştım merak salmaya başladım ve hoşuma gitti. Hamachili bir server oluşturdum bilgim yoktu saolsun bi kaç kişi kurulumunda falan yardımcı oldu. Tabi bu deneme amaçlıydı. Ama gerçekten hoşuma gitti daha çok gelişmiş olmasını istedim dedicated cihazı gerektiğini öğrendim onu almakta sorun olmaz pahalı ama sorun olmaz benim asıl işim zaten webdizayn olduğu için bulup kurması sorun olmaz. Ama pwp serverde pek bilgim yok 2. si ben bu kadar masraf edersem mutlaka para kazanmam lazım en azından cihaz parası çıksın yetiyor. Bu konuda manevi desteği olan arkadaşlar varsa özel mesaj atsınlar onların yardımıyla sağlam bir pwp server yapalım sapa sağlam oynayalım şu oyunu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri