berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

DengesizMt2 Hizmetinizde...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hewlet41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 545

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

serverımız hizmetinizdedir öncelikle tecrübeli GM alımı olacaktır ama sadece gm lik için gelmeyiniz ve efsunları yükseltcem sora 2.işim olarak npc lere kralied koyacam fazla söze gerek yok ağlara geçelim

DengesizMt2--şifre:123
DengesizMt2-2--şifre:123
DengesizMt2-3--şifre:123
DengesizMt2-4--şifre:123
DengesizMt2-5--şifre:123

Arkadaşlar Üyelik Eldendir Mc.Txt ye yazılıcak olan İP 5.58.212.124

DEDİĞİM GİBİ GM ALIMI OLACAKTIR EFSUNLARA YARDIM EDENE SGM LİK VERİLECEKTİR İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

hafta sonu saat 10 dan aksama kdr acık olan hafta ıcı ogle 1 den aksam 8 e kdr acık bı server bulsam oynıcam da ama yok bole bı hamachılı server

server çoktüü :D 128mb a server kurarsam olacağı o :D pc yi zor kurtartım zamnızı aldığım için özür:=)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri