HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
KOVA:
Dunya tatlisi insanlardir.. hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin bişeyler duşunurler.. genelde de başarirlar .
dogru
Dunya tatlisi insanlardir.. hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin bişeyler duşunurler.. genelde de başarirlar .
dogru

KOVA:
dogru![]()
Yemin ediyorum tıpkı Hakan

Özür Dilerim ama Gerektiğince
BaşaK:
AKREP:
Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da karşiniza alip konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.
Yanlış
Ben direk söylerim. Ayrıca kız tavlarken arada bir özür dilemeninde bayaa bi etkili oldugunu belirtmek isterim
Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da karşiniza alip konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.
Yanlış
Ben direk söylerim. Ayrıca kız tavlarken arada bir özür dilemeninde bayaa bi etkili oldugunu belirtmek isterim
AKREP:
Yap Yap Özür dile Gereksiz Birşey bencede.

ASLAN: Bir aslan hatasini telafi etmek icin elinden ne geliyorsa yapar.. size cicekler alir, evinizin karşisindaki duvara kocaman harflerle BENI AFFET yazar, ayaklariniza kapanip yalvarir. sonunda affettiginiz zaman kis kis gulmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karşi koymak ne mumkun.
Evet doğru , neler yaptık neler affetmediki

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)