Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Hala kendi actgı hesablarıyla yorum atıyo..!!
Çalışır mı çalışmaz mı bilemem ama ban yiyenlere yardım edebilirim
Belki söylenmiştir ama yine de söyliyim Win7 kullananlar Wolfteam Turkey e sağ tıklayın Özellikler>Uyumluluk tıklayın Windows XP SP(servis pack)3 yapın ban yemezsiniz.
ve emin arkadaşım 1 kişi 50 tane hesap açmakla uğraşamaz sırf bir hile indirilsin diye büyük saygısızlık yapıyorsun..!
Emeğe Saygı!!!
Belki söylenmiştir ama yine de söyliyim Win7 kullananlar Wolfteam Turkey e sağ tıklayın Özellikler>Uyumluluk tıklayın Windows XP SP(servis pack)3 yapın ban yemezsiniz.
ve emin arkadaşım 1 kişi 50 tane hesap açmakla uğraşamaz sırf bir hile indirilsin diye büyük saygısızlık yapıyorsun..!Emeğe Saygı!!!
Çalışır mı çalışmaz mı bilemem ama ban yiyenlere yardım edebilirimBelki söylenmiştir ama yine de söyliyim Win7 kullananlar Wolfteam Turkey e sağ tıklayın Özellikler>Uyumluluk tıklayın Windows XP SP(servis pack)3 yapın ban yemezsiniz.
ve emin arkadaşım 1 kişi 50 tane hesap açmakla uğraşamaz sırf bir hile indirilsin diye büyük saygısızlık yapıyorsun..!
Emeğe Saygı!!!
Haklısın kardeşim emeğe saygısızlık yapıyor işte ama neyse Cix12
Sağolsun kardeşim gibi seviyorum onu bana yardım edecek emeğe saygısızlık gibi böyle 50 tane hesp açıyor gibi yorum atanlara 1 Gün Halen Devam Ederse Sınırsız Ban Atabilirler .. Emin sen emin ol Cix12 Senle ilgilenicek bir güzel
kardeş hangi tuşa bascaz numap 1 heralde basar batmaz oyundan atıyo çalışmayı durdurdu diyo amk hilesi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)