kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Wolfteam | (08.06.2011) Yeni -Çalışan Wall Hack // avLa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Hala kendi actgı hesablarıyla yorum atıyo..!!

Çalışır mı çalışmaz mı bilemem ama ban yiyenlere yardım edebilirim :) Belki söylenmiştir ama yine de söyliyim Win7 kullananlar Wolfteam Turkey e sağ tıklayın Özellikler>Uyumluluk tıklayın Windows XP SP(servis pack)3 yapın ban yemezsiniz. :) ve emin arkadaşım 1 kişi 50 tane hesap açmakla uğraşamaz sırf bir hile indirilsin diye büyük saygısızlık yapıyorsun..!
Emeğe Saygı!!!

Çalışır mı çalışmaz mı bilemem ama ban yiyenlere yardım edebilirim :) Belki söylenmiştir ama yine de söyliyim Win7 kullananlar Wolfteam Turkey e sağ tıklayın Özellikler>Uyumluluk tıklayın Windows XP SP(servis pack)3 yapın ban yemezsiniz. :) ve emin arkadaşım 1 kişi 50 tane hesap açmakla uğraşamaz sırf bir hile indirilsin diye büyük saygısızlık yapıyorsun..!
Emeğe Saygı!!!

Haklısın kardeşim emeğe saygısızlık yapıyor işte ama neyse Cix12

Sağolsun kardeşim gibi seviyorum onu bana yardım edecek emeğe saygısızlık gibi böyle 50 tane hesp açıyor gibi yorum atanlara 1 Gün Halen Devam Ederse Sınırsız Ban Atabilirler .. Emin sen emin ol Cix12 Senle ilgilenicek bir güzel

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri