Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ABDde uçakta terör saldırısı girişimi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan CemJetson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 256

CemJetson

Level 7
TM Üye
Katılım
26 May 2009
Konular
479
Mesajlar
1,808
Reaksiyon Skoru
54
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 19 Gün
Başarım Puanı
140
Yaş
30
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ucakkacirma.jpg


ABD`de de bir yolcu uçağını havaya uçurma girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Beyaz Saray yönetimi, olayı terörist saldırı girişi olarak değerlendirdi.
Hollanda`nın başkenti Amsterdam`dan kalkan Northwest Havayollarına ait 253 sefer sayılı Airbus 330 tipi uçağın 278 yolcusuyla Detroit`e indiğini sırada bir kişinin terör saldırısı girişiminde bulunduğu bildirildi. Kişinin elindeki patlayıcıyı patlatmaya çalıştığı belirtildi. Nijerya asıllı 23 yaşındaki Ömer Faruk Abdulmuttalip isimli kişinin El Kaide ile bağlantılı olabileceği kaydedilirken, ABD genelindeki tüm havaalanlarında ek güvenlik önlemlerinin işleme konulacağı açıklandı.

ABD`li yetkililer, şüphelinin uçağın indiği sırada toz ve sıvı karışımı bir maddeyi ateşlediği ve uçağın içinde alev ve duman çıktığı ifade edildi. Bu sırada başka bir yolcunun müdahale ederek saldırının amacına ulaşmasını engellediğini belirtti. Olayda bir yolcunun hafif şekilde yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

Söz konusu şüphelinin ABD`nin terörle bağlantılı kişiler listesinde yer aldığı bildirildi. Beyaz Saray olayı terörist saldırı girişimi olarak değerlendirirken, Noel tatili için Hawaii`de bulunan ABD Başkanı Barack Obama`nın da gelişmeleri yakından takip ettiği duyuruldu.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst