Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
--------------------------------------------------------------------------------
Özellikleri;
P Yap
G Yap
Kahraman Ol
Zalim Ol
Skill Sıfırlama
Link:
İndirdikten Sonra Klasöre Çıkartalım.
Sonra Filezillaya Bağlanalım
Kod:
/usr/game/channel/share_data/locale/hongkong/quest/object
Dizinine Bağlanalım.ve Dosyamızı Atalım.Eğer 20087 Doluysa Klasörün İsminin Başka Kod İle Değiştirelim.
Son Olarakta Reboot.
Oyuna Girip /m 20087 (veya Sizin Attığınız Npcnini Kodu)
ve Son İyi Oyunlar.
Lütfen Bir Yorum Cok Görmeyiniz ; İyi Ve Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum . . .
Npc ismini degiştiremeyenler arkadaş 20087 npcsini vermiş npc çinçe npc ismini kendi istediginiz yapmak için uygulanan adım.
1.Navicat Açin
2.Player Girin
3.mob_proto girin
4.Npcnizi find alt kısmına yazın ''20087'' ve karşısında çince bi yazı vardir onu silip kendi npc isminizi yazın msl Cok Yönlü Npc Yazın ve virtual gelip reboot atin Sonra oyuna girip /m 20087 yazın bi bakmışşınız npc ismi degişmiş
Özellikleri;
P Yap
G Yap
Kahraman Ol
Zalim Ol
Skill Sıfırlama
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirdikten Sonra Klasöre Çıkartalım.
Sonra Filezillaya Bağlanalım
Kod:
/usr/game/channel/share_data/locale/hongkong/quest/object
Dizinine Bağlanalım.ve Dosyamızı Atalım.Eğer 20087 Doluysa Klasörün İsminin Başka Kod İle Değiştirelim.
Son Olarakta Reboot.
Oyuna Girip /m 20087 (veya Sizin Attığınız Npcnini Kodu)
ve Son İyi Oyunlar.
Lütfen Bir Yorum Cok Görmeyiniz ; İyi Ve Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum . . .
Npc ismini degiştiremeyenler arkadaş 20087 npcsini vermiş npc çinçe npc ismini kendi istediginiz yapmak için uygulanan adım.
1.Navicat Açin
2.Player Girin
3.mob_proto girin
4.Npcnizi find alt kısmına yazın ''20087'' ve karşısında çince bi yazı vardir onu silip kendi npc isminizi yazın msl Cok Yönlü Npc Yazın ve virtual gelip reboot atin Sonra oyuna girip /m 20087 yazın bi bakmışşınız npc ismi degişmiş

Kardesim Özür Dilerim Eski Arsivlerimden Paylastıgım İcin Not Kısmını Eklemeyi Unutmusum Rar Password Code: JhutMan Denersen Sevinirim Olmadı Gene Özel Mesaj Atabilirsin
<3 ++ rep 
<3 ++ rep 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)