onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

alın buda benim çharım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VAHOY83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 620

VAHOY83

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

benim çarım 82 inanmayan inan maya bilir+7 siyah çelik +8 elektromanyetikpala +9abonoz küpe + 9 gümüş bilezik +9 beyaz altın kolye (DAHA SAYAMADIIM FULL İTEMLER)server alesta ediile yi taınırım bi ara vs atmıştık yenmiş ti sorabilirsiniz 2500 hp li ayakkabı ohoooo daha çok atımın seviyesi 22 zihinselim güçlü m8 ruh vuruşu grand şiddetli m9 güçlü vuruş grand kılıç darbesi porfect lonca seviyesi 47 lonca başkanıyım yan çarlar hep full hepsi savaşçı 60 lvl hepsi hepsinddede 9 ejder 9 (KDP-DOLU ort.40 dan aşağı yok) 9gümüş bilezik 9 100 hp li ayakkabı full dolu çarr süper çar satıyom almak isteyen mail FİYATI:16MİLYAR KÜÇÜK ÇOCUKLAR OYALAMASIN BENİ :)

PARASI ( 1500 M ) HEPSİ ENVANTER FULL BÜYÜK MAVİ VE KIRMIZI İSKSİRLERLE DOLU VE HEDİYE OLARAK SİZE 25 TANE ORT İİ HEP DOLU HEMDE KDP 22 TANE RUHTAŞI VAR PORFECT E GEÇİRMEK İÇİN DENİYODUMMM....

Son düzenleme:
Oha [Yüzde 100 yalan bu bebe perfect yazmayı bilmiyo hem mal gibi niye kılıç darbesini perferct yapmış ki ruh taşı lazım sonuçta bk değil.

Bari destekli at :D

Lvl 82 5 master var.Sen git sokakta misket oyna bebiş :D

lonca seviyesi 47 xD

yerim ben seni yer yer ne tatlısın sen ole xD

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri