berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

[langtitle=ko]FIFA 11 Regenerator[/langtitle]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DobaiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 556

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[lang=ko]
Merhabalar.
Textures editor vs ile yaptığınız değişiklikler bazen oyunda işlemeyebiliyor.rx3 dosyalarını çıkartıp değişikliği yapıyorsunuz fakat oyunda bu geçerli olmuyor kimi zaman.

İşte bu gibi sorunları çözmek için Fifa 11 regenerator isimli programı kullanabilirsiniz.
Hatta orjinal rx3 dosyalarını textures editor ile çıkarmadan da ilgili klasöre (mesela game\data\screenassets\adboard_1_0.rx3 gibi) atabilirsiniz.
Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu
Ardından bu konudaki progrmı çalıştırıp değişikliğin oyunda etkin olmasını sağlayabilirsiniz.

te9r8o5j.jpg

İndirmek için;

Yeni sürüm 1.5 indirme linki;

Kullanımı;

Program kurulum gerektirmiyor.Windows 7 veya Vista kullanıcılarının dosyaya sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" ı seçmesini öneririm.

Oyunun yüklü olduğu dizini ve işletim sistemini algılıyor program, sonra resimdeki ekran karşımıza geliyor.

Eğer başta belirttiğim gibi değiştirilmiş rx3 dosyalarını gerekli dizine atıp oyuna yüklemeyi istiyorsak GO! butonuna basıp çalıştırmamız yeterli.

"Click to change behavior..." yazısının altındaki "Take care of edited files stored directly in folders" butonuna tıkladığınızda,

l9hej9tv.jpg

şeklinde değişiyor.
Bu şekilde GO! butonuna tıklarsanız, data dosyalarında yaptığınız tüm değişiklikleri geri alır. (forma, top, krampon, çim, vs...)

"Ignore all eidted files stored directly in folders" butonuna tekrar tıklarsanız ilk resimdeki gibi oluyor yani ilk açıldığı gibi.

• v1.4 sürümünden itibaren Windows Vista desteği eklendi, işlem hızı arttırıldı.
  • v1.5 sürümünde yavaş sistemlerdeki uzun bekleme süresi hatası düzeltildi.İşlem hızı yine arttırıldı.Ayrıca bu sürümde önceki sürümlerde oyunun bozulmasına yol açan tüm hatalar giderildi.Ben de denedim, şu an sorunsuz şekilde çalışıyor.
[/lang]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri