Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
afedersin ama b*ku yedin format at gecer okardes senin dedigin gibi yaptım hack tool has been detected (1)(2.0) dio napcam?
Arkadaslar efe ye tesekkür ediyorum profost internet cafemize yükleyip bize actiqi icin bu arada enson 130 - 0 gittim cok kolaydı
Evet arkadaslar bu son zamanlarda Speed hack kunlananlar cok artı onlar gibi bizde biraz hızlanalım (biraz dedigim cok).Önce Bypass Xtrapı indirmemiz gerek Bypass Xtrapı indirlerim Link=)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
virustotal=)Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Simdi Bypass Xtrapı bilgisayarım/yerel disk C/programfiles/z8games/crossfire dosyasının icine atıyoruz sizde baska diskte yüklü ise bilemem
Simdide SpederXpyi indirip kurun url =)Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
virustotal=)Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Simdide Calıstırma vakti :l03::İndirdigimiz programları acalım Bybass Xtrapı acın (Win7'de sağ tus uyumluluk Yönetici olarak calıstırın) diyip acın.
Ekrana söyle bir yazı gelecek
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Tamama tıklayın
Giris yapın
Id sifrenizi girin
20 saniye bekle sonra az dolu olan bir uk'ye gir cık arada sırada reflesh yap bunu 3 kere yap storogeye gir ve speeder xpyi ac 3.525'e getir bence en iyisi o
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sonra girdiğiniz ukden cıkıp baska ukye girin Ve Hack Hazır![]()
Kardesim Bi Link ekLiyeceksen
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
dan ekLe yada herhangi 2farkli yerLerden ekle kim ister 25 Dakka bekLemesini- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)