- Konular
- 123
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Madalyalar Nedir ?
Madalyalar Karakol Savaşlarında Savaş Sonunda Düşen ve 99 Adet Toplanıldığında Muhafızlardan Dönüştürülerek Çeşitli İtemler Elde Edebleciğiniz Bir Oyun Eşyasıdır.
Bende 99 Adet Madalya Var Nasıl Dönüştüre Bilirim ?
Arkadaşlar ilk olarak kavimimizin Muhafızına gidiyoruz
Ardından muhafızın üzerine tıklıyoruz vede ''Dönüştür'' ü seçiyoruz
Ve en son olarakta Dönüştür butonuna basıyoruz vede gelicek hediye en vanterimizde.
İyide Ben Dönüştürdüğümde Neler Çıkabilir Bana ?
Bronz Madalya'dan : %3 ve %15 hariç tüm eritmeler,Uğur Kağıdı,Amazon,Pet Meyvesi,Arı ve Kelebek Petleri
Gümüş Madalya'dan :%3 ve %15 hariç tüm eritmeler,Selestin,Talih Kağıdı,Pet Meyvesi,Casus ve Çürümüş Baykuş
Altın Madalya'dan :Nadir Seviyesindeki Eritmeler,İfrit Tapınağı Anahtarı,Maymun Cuzdanı,Arı,Kelebek,Casus,Baykuş
Madalyalar Karakol Savaşlarında Savaş Sonunda Düşen ve 99 Adet Toplanıldığında Muhafızlardan Dönüştürülerek Çeşitli İtemler Elde Edebleciğiniz Bir Oyun Eşyasıdır.
Bende 99 Adet Madalya Var Nasıl Dönüştüre Bilirim ?
Arkadaşlar ilk olarak kavimimizin Muhafızına gidiyoruz
Ardından muhafızın üzerine tıklıyoruz vede ''Dönüştür'' ü seçiyoruz
Ve en son olarakta Dönüştür butonuna basıyoruz vede gelicek hediye en vanterimizde.
İyide Ben Dönüştürdüğümde Neler Çıkabilir Bana ?
Bronz Madalya'dan : %3 ve %15 hariç tüm eritmeler,Uğur Kağıdı,Amazon,Pet Meyvesi,Arı ve Kelebek Petleri
Gümüş Madalya'dan :%3 ve %15 hariç tüm eritmeler,Selestin,Talih Kağıdı,Pet Meyvesi,Casus ve Çürümüş Baykuş
Altın Madalya'dan :Nadir Seviyesindeki Eritmeler,İfrit Tapınağı Anahtarı,Maymun Cuzdanı,Arı,Kelebek,Casus,Baykuş
Son düzenleme:
- Konular
- 242
- Online süresi
- 2m 34s
- Reaksiyon Skoru
- 435
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 174
- MmoLira
- -7
- DevLira
- 0
Lütfen Araştırma Yapmadan Konu Açmayınız:
http://www.turkmmo.com/karahan-online-rehberi/1184079-madalyonlar-hakkinda-hersey.html
Kilit.
http://www.turkmmo.com/karahan-online-rehberi/1184079-madalyonlar-hakkinda-hersey.html
Kilit.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...