HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çörek: Yutuldu 
Ekmek: Yutuldu
Zarf: Yutuldu
Mission Complated öyle bir şey işte
. Sağ ol dostum mükemmelsin ya 

Ekmek: Yutuldu
Zarf: Yutuldu
Mission Complated öyle bir şey işte
. Sağ ol dostum mükemmelsin ya 
Hepiniz saolun 
Şimdi bitanedaha yaziyim bi.
Saat:
Bir analog saat alın
12
1
2
3
4
bilirsiniz işte..
Sonra arkanızı dönün ve:
-Oradan bir sayı seç ve karşısındakini bul.Büyükten küçüğü çıkar ve çıkarınca bana sonucu söyleme sadece buldum de.
Karşısındaki deyince yanlış anlarlar o yüzden önceden anlatın.
Yani ikinin karşısıdaki sekizdir.Tam dümdüz giderseniz.on ikinin karşısndaki altı.Dördün karşısındaki on'dur..Saate bakınca sistemi anlarsınız
Sonra o büyükten küçüğü çıkarınca karşınızdaki özürlü yada çıkarmayı bilmeyen biri değilse mutlaka altı diyecektir.Hesaplayalım..
12-6=6
11-5=6
10-4=6
9-3=6
8-2=6
7-1=6
5 - 4 falan nerde diyosanız beş'in karşılığı yukarda.Büyükten küçüğü çıkaracağız demiştim
Sonuç her zaman altı olur..Bunu bir kere yapın çünkü on kere yaparsanız hepsi altı çıktğı için çakarlar tabi 

Şimdi bitanedaha yaziyim bi.
Saat:
Bir analog saat alın
12
1
2
3
4
bilirsiniz işte..
Sonra arkanızı dönün ve:
-Oradan bir sayı seç ve karşısındakini bul.Büyükten küçüğü çıkar ve çıkarınca bana sonucu söyleme sadece buldum de.
Karşısındaki deyince yanlış anlarlar o yüzden önceden anlatın.
Yani ikinin karşısıdaki sekizdir.Tam dümdüz giderseniz.on ikinin karşısndaki altı.Dördün karşısındaki on'dur..Saate bakınca sistemi anlarsınız
Sonra o büyükten küçüğü çıkarınca karşınızdaki özürlü yada çıkarmayı bilmeyen biri değilse mutlaka altı diyecektir.Hesaplayalım..12-6=6
11-5=6
10-4=6
9-3=6
8-2=6
7-1=6
5 - 4 falan nerde diyosanız beş'in karşılığı yukarda.Büyükten küçüğü çıkaracağız demiştim
Sonuç her zaman altı olur..Bunu bir kere yapın çünkü on kere yaparsanız hepsi altı çıktğı için çakarlar tabi