Arkadaşlar Ne Trainer Ne Kodlu Hackr Dahada İyisi Basit Bir Program... Bu Programı İndirin Tam Bi Canavar Tam Bi OTOKASICI... Hile Olduğu Anlaşılırsa Benim Çarım Bannedlenirdi Zaten 
Bakın Bu Programı İndiriyonuz, Tıkla İle Durun Arasındaki Boşluğa Mousenizle Basılı Tutup Auto Attack'e Sürüklüyosunuz Tıklaya Basmadan Önec Orchestraya Gidiyonuz Ve Mozardın Yada Pachelbel's Cannon un Yanına Gidip Tıklaya Basıyonuz... Ve Kendiliğinden Kasıyor
Siz TV Seyredin Top Oynayın Ve İstediğinizi Yapın Kendiliğinden Kasar O Sizi Levelden Levele Çalar 
(Not : Bu Programı SAnalika BAlık Hilesi Die Kullanıyolar Ama Ben İndirdim Bu Sonuca Vardım Yani Bunu Kendim Buldum
Sizinle Paylaşmak İstedim Paylaştım + Repi Hakettim Heralde
)

Bakın Bu Programı İndiriyonuz, Tıkla İle Durun Arasındaki Boşluğa Mousenizle Basılı Tutup Auto Attack'e Sürüklüyosunuz Tıklaya Basmadan Önec Orchestraya Gidiyonuz Ve Mozardın Yada Pachelbel's Cannon un Yanına Gidip Tıklaya Basıyonuz... Ve Kendiliğinden Kasıyor
Siz TV Seyredin Top Oynayın Ve İstediğinizi Yapın Kendiliğinden Kasar O Sizi Levelden Levele Çalar 
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(Not : Bu Programı SAnalika BAlık Hilesi Die Kullanıyolar Ama Ben İndirdim Bu Sonuca Vardım Yani Bunu Kendim Buldum
Sizinle Paylaşmak İstedim Paylaştım + Repi Hakettim Heralde
)
Son düzenleme:
Off PC Ye Format Attıracam Virüslümü Bilmiyom Siz Yapın Virüs Totalinide Ama Bi Elime Geçse Format Attırma
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)