- Konular
- 137
- Reaksiyon Skoru
- 129
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar, Her Seferinde Yanlış Bilgi Veririm Bilerek. (Kendimi Tanıtmayı Bir Türlü Beceremem.) Bu Sefer Cesaretimi Toplatım Konuyu Düzenliyorum. Beni Artık Böyle Bilin. 
Adım: Ahmet Tarık
Soyadım: Özen
Yaşım: 15
Memleket: Kastamonu
Oturduğum Yer: İstanbul / Bayrampaşa
Hobilerim: Photoshop, Metin2, Wolfteam, Knight Online, Film İzlemek (Genelde Zombi Filmi).
Sevdiğim Filmler: 28 Hafta Sonra (Zombi Filmi) - ZombieLand - Zor Ölüm Serisi - Harry Potter Serisi - Alacakaranlık (Fazla Sevmem Ama Neyse).
NOT: Murciago33 Benim Halamın Oğludur. Adı Mehmet'tir. O Forumu Bıraktı Fazla Girmiyor. Önceden Onda İnternet Olmadığı İçin Bizim Evde Kayıt Oldu.
Artık Kendisi Knight Oynuyor.
Neyse Benden Bu Kadar İyi Forumlar

Adım: Ahmet Tarık
Soyadım: Özen
Yaşım: 15
Memleket: Kastamonu
Oturduğum Yer: İstanbul / Bayrampaşa
Hobilerim: Photoshop, Metin2, Wolfteam, Knight Online, Film İzlemek (Genelde Zombi Filmi).
Sevdiğim Filmler: 28 Hafta Sonra (Zombi Filmi) - ZombieLand - Zor Ölüm Serisi - Harry Potter Serisi - Alacakaranlık (Fazla Sevmem Ama Neyse).
NOT: Murciago33 Benim Halamın Oğludur. Adı Mehmet'tir. O Forumu Bıraktı Fazla Girmiyor. Önceden Onda İnternet Olmadığı İçin Bizim Evde Kayıt Oldu.
Artık Kendisi Knight Oynuyor.
Neyse Benden Bu Kadar İyi Forumlar
Son düzenleme:
- Konular
- 1,891
- Online süresi
- 14h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 679
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı