Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
SLm Arkadaşlar netten Windows7 SP1 finall i in dirdim ama küçük bi sorunum var iso kalıbını Dvd ye Kalıp olarak yazdırdım 1x ile güzelce yazdı ama DvD yi Açılışta görmüyor biosta boot ekranınıda ayarladım ama sorunun kaynagını bilmiyorum 5-6 DvD boşa gitti belki DvD Lerdedir sorun die ama DvD Lerdede degilmiş SOrun 2-3 FarkLı Programla yazdırdım ama Sorunu çözemedim
Buşekilde DvD De görüyor ama Reset atınca yüklemeyapmak için bir tuşa basın yazısı gelmıyor Direk boot ekranı gelıyor ve acılıyor Sistem açılışı DvD ye ayarlı
Videolu anlatım yapa bilecek Veya bir link vere bilecek Varmı...?
(KuLLandıgım Programlar)
Nero PoverISO ImgBurn Cheetah DvD Burner
Videolu anlatımı Varsa Lütfen Link Koyun veya konudaha once Videolu anlatım yapılmıssa O konunun Linkini Verin Arkadaslar gercekten kafayı yedircek ni olay 2 gun urastım ama olmuyor...
Buşekilde DvD De görüyor ama Reset atınca yüklemeyapmak için bir tuşa basın yazısı gelmıyor Direk boot ekranı gelıyor ve acılıyor Sistem açılışı DvD ye ayarlı
Videolu anlatım yapa bilecek Veya bir link vere bilecek Varmı...?
(KuLLandıgım Programlar)
Nero PoverISO ImgBurn Cheetah DvD Burner
Videolu anlatımı Varsa Lütfen Link Koyun veya konudaha once Videolu anlatım yapılmıssa O konunun Linkini Verin Arkadaslar gercekten kafayı yedircek ni olay 2 gun urastım ama olmuyor...

Son düzenleme: