Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Ankara İçi Pedal Satılır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chuckkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 962
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ankara içi asas pedal satılır 19 mayısda aldım pedalı 70 tlye 60 tlye satıyorum pedalı özellikleri altta verecem ankara içi eger alıcı warsa bana mesaj atsın hala tertemiz garantisi 2 yıl ve hala war daha 1 yıl 11 ay 2 hafta war garantisine neden sattıgımı sölecek olursam pedal almadan önce çarım soyuk deildi sonra çarım soyuldu bende bu yüzden işime yaramıyacagımdan satıyorum herkes bakabilir gerçekte fiatı 70 tl dir as-18 kral blackbox asssai şimdi özelliklerini yazıyorum sadece ankara içi alıcılar mesaj atsın

Assasin Kral BlackBOX-II (1,7,8,R)
Ürün Kodu: AS-18
Assasin'de R vuran, Pot, Minor ve Lightfeet basan BlackBOX
Assasin Kral BlackBOX-II, Minor combosunu yaparken aynı anda Lightfeet'i de basar. Buna ek olarak "R" tuşu fonksiyonu ile skill combonuzu daha kolay ve düzenli yapmanızı sağlar. Bu ürün sizi Assasin karakterinin Lightfeet, Mana pot ve Minor derdinden kurtaracak ve skill combonuza odaklanmanızı sağlayacaktır.

Assasin Kral BlackBOX-II, 1 tuşuna konulan Lightfeet`i ve 7-8 tuşlarına konulan Mana-Minor comboyu kullanır.

Avantajları ve Özellikleri:

•Çok seri şekilde Minor combo yapar.
•Otomatik olarak seri bir şekilde Lightfeet basar.
•İstenildiğinde otomatik "R" tuşu basarak elle RR+skill combosunu sadece skill vurarak düzenli bir şekilde yapabilmenizi sağlar.
•EXP partilerinde "R" tuşu açıldığında sadece elle Z vererek yaratıklara atağa kalkmanızı sağlar.
•Otomatik olarak Cure atar.
•Ronark Land, Ronark Base ve Ardream'daki PK'larınızda ve VS'lerinizde hızınızı ve canınızı sürekli üst seviyelerde tutar.
ÖNEMLİ NOT: Oyunun getirmiş olduğu Minor cool-down ile Rogue karakterlerinin Minor basma hızı kısıtlanmıştır. Bunun yanında PK`larda Minor basmaya da yeni bir özellik getirilmiştir. Artık PK`da skill vururken Minor kesme yapmaktadır. Bunu engellemenin tek yolu düşmana atak yaparken “W“ tuşunu basılı tutarak düşmanın üzerine binmektir.

Artık TBL yok, Süper Combo Fare var. Minor combosu devam ederken, tek tuş ile araya HP pot sokmanın tek yolu!

Kullanım şekli:

•1 tuşuna lightfeet koyun.
•7 tuşuna Mana Pot ve 8 tuşuna Minor koyun.
•Lightfeet'i klavyenizdeki Scroll Lock tuşuyla açıp kapatabilirsiniz.
•Minor combosunu klavyenizdeki Caps Lock tuşuyla açıp kapatabilirsiniz.
•R tuşu fonksiyonunu klavyenizin Num Lock tuşuyla açıp kapatabilirsiniz.
•Boş bir F sayfasının 6 tuşuna Cure skill'i konularak gerektiğinde hızlıca Cure atılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri