Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Herkese kolay gelsin,

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Benegesseritus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 228
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benegesseritus

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Düne kadar sitenizin adını duymadım. Burası tam da yeri olduğu için yazma gereği hissettim. Önce kendimi tanıtayım, adım İsmail, 34 yaşında bir bankada mali analist olarak görev yapıyorum, 3 yıldır WOW oyuncusu ve yaklaşık 2 yıldır WOW-TURK forumu yöneticilerindenim. Forumda aynı zamanda MESLEKLER bölümü rehberini hazırlıyan kişiyim. Forumlarınızı dolaşırken Meslekler bölümünde benim hazırlamış olduğum rehberin herhangi bir "alıntı" olduğu belirtilmeden kopyalanmış olduğunu gördüm. Hazırlamış olduğum rehberlerin başka sitelerde yayımlanmasının benim açımdan herhangi bir sakıncası yok, ancak sizlerden özellikle forum yetkililerinden kişisel ricamdır, lütfen benim hazırlamış olduğum ve yayımlamakta olduğunuz rehberlerin başına veya sonuna "alıntı" olduğunu belirtmenizdir. Ben rehbarlerimi hazırlarken yaklaşık 7-8 yabancı site ve forumlardan çeviriler, alıntılar yapıyorum, ve genel Türk oyuncularının profiline göre düzenliyorum. Ve rehberimin başında veya sonunda hangi sitelerden yararlandığımı yazıyorum. Taktir edersiniz ki işin doğrusu da budur. Onların harcadığı emeğin gözardı edilerek yazılarını almak yapılabilecek en büyük haksızlık, emeklerine ise saygısızlık olurdu. Aynı şekilde bu rehberleri işimden, evimden, eşimden, çocuğumdan zaman çalarak hazırlıyorum. En azından onların çaldığım zamanlarının hatırına "alıntı" olduğunu belirtebilirsiniz. Bu konuda gereken özeni göstereceğinize inanıyorum.

Yayın hayatınızda ve çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Saygılarımla,

Merhaba,
İlgili bölümleri açalı çok olmadı, bölüm içeriklerini geniş tutmak için hızlı bir şekilde farklı sitelerden alıntı yapmış durumdayız. Meslekler bölümüde söylediğiniz gibi alıntıdır. Sizinde gördüğünüz gibi forumumuz da her oyuna ait bölüm bulunmaktadır. Wow bölümümüzde üstte bahsettiğim gibi yeni genişletildiği için bu tarz içerikleri farklı yerden aldık. Bizimde konularımız alıntı yapılıp, kaynak belirtilmiyor çoğu kez, belkide oyun forumları arasında en üstte yer alıyoruz bu konuda, o yüzden rahatsızlığınızı anlayabiliyor. Son olarak böylesine düzgün bir üslupla bizden bunu rica ettiğiniz için teşekkür ederim. İlgili konular altınada en kısa sürede alıntı olduğunu belirten yazıları ekleyeceğim.

İyi Çalışmalar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri