HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba TürkMT2 Oyuncuları.
Talihsiz Bir Olay Nedeni ile Serverımızı Kapatmak Zorunda Kaldık. Son Zamanlarda TürkMT2 İle Fazla İlgilenemedim. Bu Yüzden Bazı Sorunla Müdahale Edemedim. Ortaklarımız Arasında Anlaşmazlık Çıkıncada Serverı Kapatmak Zorunda Kaldık. Bu Yazıyı Yazmakda Biraz Geç Kalmış Olabilirim. Arkamdan Çoğu Kişi Atıp Tuttu Yok Paralari Alıp Kaçtı Diye. Kesinlikle Böyle Birşey Yok!
Kendim Açmış Olduğum TheMetin2 Serverına Herkezi Beklerim
NOT: TürkMT2'De Ödeme Yapanlar
Anlayışlı Olan Herkeze Teşekkürler
Shorty
ADAMIN ARKASINDAN YOK PARALARI ÇALDIDA ŞÖYLEDE BÖYLEDE SW DE SORUN ÇIKMIŞ ADAM GERİ VERİYOR SORUN OLMUŞ KAPATMIŞ ARKASINDAN KONUŞAN ŞEREFSİZLER ( AFADERSİNİZ ADMİNLER ) DEDİKLERİNİ GERİ ALSIN

Talihsiz Bir Olay Nedeni ile Serverımızı Kapatmak Zorunda Kaldık. Son Zamanlarda TürkMT2 İle Fazla İlgilenemedim. Bu Yüzden Bazı Sorunla Müdahale Edemedim. Ortaklarımız Arasında Anlaşmazlık Çıkıncada Serverı Kapatmak Zorunda Kaldık. Bu Yazıyı Yazmakda Biraz Geç Kalmış Olabilirim. Arkamdan Çoğu Kişi Atıp Tuttu Yok Paralari Alıp Kaçtı Diye. Kesinlikle Böyle Birşey Yok!
Kendim Açmış Olduğum TheMetin2 Serverına Herkezi Beklerim
NOT: TürkMT2'De Ödeme Yapanlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Giriş Yapıp Ödeme Bildirim Bölümüne Bildirim Yapsın Kontrol Edip Tekrar İtemlerini Geri VericemAnlayışlı Olan Herkeze Teşekkürler
Shorty
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ADAMIN ARKASINDAN YOK PARALARI ÇALDIDA ŞÖYLEDE BÖYLEDE SW DE SORUN ÇIKMIŞ ADAM GERİ VERİYOR SORUN OLMUŞ KAPATMIŞ ARKASINDAN KONUŞAN ŞEREFSİZLER ( AFADERSİNİZ ADMİNLER ) DEDİKLERİNİ GERİ ALSIN

Haklısın, adam niye böyle bir dengesizlik yapsınki bugün turkmt2 sitesinde yayınladığı genel duyuru
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)