Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bedava zp için yapılan tüm konulara baktım vede Hotshpold shield qibi bir programın lag yaptıqını qördm herkesin sorunu bu arkadaşlar lag yapmadan IP nizi qizleyen bir program daha war elimde öncelikle şu adresden indirioruz:
Programı açıorz kurduktan sonra Login yeri qelince new account diyip account kuruorsunuz sonra Login oluorsunuz Ekran da 3 secenek olucak 2 tanesi kapalı 1 tanesi açık olucak açık olana yani ConnectBasic e tıklıyorsunuz. snra baqlandiktan snra Orda Sizin IPniz ve Anonymous yazar snra
a qiriorsunuz Deposit ve Earn Free ZP ve SuperRewards dan 100 lercesinden yapiorsnz msn yi aktive ettikden snra qeneLde qelir ama eksiksiz tamamlamanız qerekir..
NOT:SuperRewards da %25 daha çok kampanyası war die SuperRewards yazdım siz istediqinzden alabilirsiniz.
kesinlikler harika bir şey herkese tavsiye ederim 2500 zp geldi bunla hemde hemen bekletmiyor bir maiden aldım bi de awm red dragon zp kutusu aldım ordan sg552 camo geldi
tek sorun almanca.eğer telofonunuz varsa 19000 zplik ödüller var telefon numaranızı yazıyonuz 19000 zp geliyor telefonu olanlar için tavsiye ederim
beni ekleyin crossfire ismim bordo_yurek
emeğe saygi +rep
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
linke tıkladıktan sonra setup version yazana basın ve indirin.Programı açıorz kurduktan sonra Login yeri qelince new account diyip account kuruorsunuz sonra Login oluorsunuz Ekran da 3 secenek olucak 2 tanesi kapalı 1 tanesi açık olucak açık olana yani ConnectBasic e tıklıyorsunuz. snra baqlandiktan snra Orda Sizin IPniz ve Anonymous yazar snra
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
a qiriorsunuz Deposit ve Earn Free ZP ve SuperRewards dan 100 lercesinden yapiorsnz msn yi aktive ettikden snra qeneLde qelir ama eksiksiz tamamlamanız qerekir..
NOT:SuperRewards da %25 daha çok kampanyası war die SuperRewards yazdım siz istediqinzden alabilirsiniz.
kesinlikler harika bir şey herkese tavsiye ederim 2500 zp geldi bunla hemde hemen bekletmiyor bir maiden aldım bi de awm red dragon zp kutusu aldım ordan sg552 camo geldi
tek sorun almanca.eğer telofonunuz varsa 19000 zplik ödüller var telefon numaranızı yazıyonuz 19000 zp geliyor telefonu olanlar için tavsiye ederim
beni ekleyin crossfire ismim bordo_yurek
emeğe saygi +rep
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)