Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Darkorbit Bug ve Scriptler // DeathWoLKeR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeathWoLKeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

DeathWoLKeR

Level 9
TM Üye
Konular
561
Reaksiyon Skoru
240
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
165
MmoLira
-14
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba ,

Bu konu altından sizlerle kullanmakta olduğum ipucu , bug ve scriptlerin paylaşımı yapacağım.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 ) 200 Sibelon Görevi Bug ' ı
sibelon.png

200 Sibelon kesme görevini hepiniz biliyorsunuzdur. Bu görev için kullanabileceğiniz çok yararlı bir bug var . Bu bug sayesinde 200 Görevinin Ödülleri olan ;

# - 6.500.000 TP
# - 6.500.000 Credits
# - 2.000 URI ' yi defalarca alabileceksiniz!

Nasıl mı? 199 Tane Sibelon kesin ve servera reset gelmesini bekleyin. Reset'e 5 dakika kaldığını gösteren uyarıyı gördüğünüz anda bir sibo bulun ve canını yeterince azaltın . Resete son 5 - 10 saniye kala sibelonu kesin ve ödülleri alın. Servera reset geldikten sonra görev hala 199'da olacak ve ödülleri almış olacaksınız..!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2) Kalkan doldurma bug' ı
22247717.png

Bu bug sayesinde kalkan doldurma süresini beklemek zorunda değilsiniz. Yapmanız gereken ise şu. Savaşa çıkmadan önce geminize bir miktar seprom atacaksınız. Herhangi bir hasar almazken kalkana 1 tane taş atarsanız bekleme süresi olmadan kalkanınız dolmaya başlayacak !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4) Hellstorm ve diğer 5'li roketlerin soğuma süresini beklemeyin!
ecoq.png

Bu açık sayesinde 6 saniye olan hellstorm yükleme süresini beklemek zorunda kalmayacaksınız.!
Yöntem şu , oto roket cpu'sunu çıkartıp hellstorm ları elinizle dolduruyorsunuz. 5 ( veya 3 ) roket de dolduğu zaman roketi atma yerine üst üste 2 kere tıklıyorsunuz. Bu sayede roketler aynı anda hem yüklenicek hem de saldıracak!

6 ) Galaxy Gates Kapınız Patladıysa ..
galaxyh.png

Eğer Galaxy Gates kapınızda 3 hak kaybettiyseniz ve kapınız patladıysa , şöyle bir yöntem izleyebilirsiniz. İlk önce aldığınız bütün görevleri iptal edin , sonra başka bir şirkete geçin ve Kapı x1 haritanıza geri dönmüş olacak!
NOT : Şirket değiştirdiğinizde şeref puanınız yarıya düşer! Yani şeref puanınız 1 milyonun üzerindeyse bu açığı kullanmanızı tavsiye etmiyorum..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Teşekkürler.

DeatWoker Konumu Niye Kilitliyorsun Senin Konu Benim Konu Aynı Değil Konuya İyi bir Bak bende Scriptlerde var Konuyu Açarsan Sevinirim Yoksa Şikayet Edicem!!

DeatWoker Konumu Niye Kilitliyorsun Senin Konu Benim Konu Aynı Değil Konuya İyi bir Bak bende Scriptlerde var Konuyu Açarsan Sevinirim Yoksa Şikayet Edicem!!

Konular aynı kardeşim, boş mesaj yazma.Ben naptığımı biliyorum ;).

Ya Sende Scriptler Yok iyi baksana krdşim en başı aynı gibi ama aşağı doğru bir bak istersn

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri