HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HIZLI YAVAŞ KÜÇÜK BÜYÜK HER TÜRLÜ YAPILIR AŞAĞI YAZINIZ MSN İÇİN YAPILIR KÜÇÜK.
her türlü yapılır isterseniz msn avatar olarak yapılır her türlü aşağı bilgileri yazın örnek FreZeeMt2 Yazın Küçük Olsun İsterseniz Boyutunu Yazın En Boy yapalım 5dkda.
RAPPPPPP UNUTMAYALIMMMMMMMMMMMMM
her türlü yapılır isterseniz msn avatar olarak yapılır her türlü aşağı bilgileri yazın örnek FreZeeMt2 Yazın Küçük Olsun İsterseniz Boyutunu Yazın En Boy yapalım 5dkda.
Merhaba arkadaşlar ..Photoshop'ta Animasyon yapımını resimli bir şekilde anlatmaya çalışacağım..
ilk olarak Photshop'umuzu açalım.Sol üst köşede.
File>Open resmimizi seçelim.Ben seçtim..
![]()
Animasyon penceremizi açalım photoshop'umuzdan yukardaki sekmelerden Windows'tıklayalım ve açılan menüden Animation'a tıklayalım.
Sağ alt tarafta resmimizin üzerinde sağ tıklayalım ve açılan menüden Duplicate Layer diyelim yani kopyasını oluşturalım.
![]()
Animasyon penceremizden Duplicates selected frames tıklayım resmimizi çoğaltalım..Ben 6 yaptım sizde isterseniz 6 yapınız.
![]()
Ve şimdi geldi resmimizin üzerine yazımızı yazmaya..Soldaki menüden TOOL (T) veya klavyemizden T tuşuna basalım..Resmimizin üstüne gelelim ve yazımızı yazalım..Ben WebHatti yazdım ve yine sol menüden Move Tool tıklayalım.
Animasyon penceremizde 2. resmimize tıklayalım ve sağ aşağıdaki menüye geçelim ve WebHatti yazısının yanındaki göze tıklayıp yazımızı resmimiz üzerinde göstermeyelim.
![]()
ve aynı işlemi 4 ve 6 resimlerde'de uygulayalım ve Play tuşumuza basıp Animasyonumuzun görünümüne bakalım.
![]()
Sizde benim gibi çok hızlı olduğunu düşünüyorsunuz sanırım biraz yavaşlatalım.Aşağıdaki Resimde gösterdiğim kutucuğa tıklayın ve Select All Frames tıklayalım yani bütün animasyonlarımızı seçmiş olalım..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Aşağıdaki resmi takip ederek aynen uygulayın...
İsterseniz Play diyerek bakabilirsiniz ve Animasyon yapımımızın son aşamasına Kaydetme işlemine
Sol üst menüden File>Save for Web & Devces tıklayın.
Save
Değerli arkadaşlar Animasyonumuz bitti en basit bir şekilde anlatmaya çalıştım umarım faydalı olmuştur ..
Sonuç:
![]()
Örnek olarak resimde 2.4 ve 6 . frames lere yazıyı yazmadık onun yerine 2. resme tıkla ve istediğini yazabilirsin ve yazdıktan sonrada 1.3.5 resimlerde göstermezsin.Aşağıdaki caps'e bak..
![]()
ve Sonuç:
![]()
Hiç Biri Bana Ait Deildir Hepsi ALINTIDIR...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)