BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yanıp Sönen Logo ,Yapılır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kayseriliyimlanben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 911

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

3036.gif

HIZLI YAVAŞ KÜÇÜK BÜYÜK HER TÜRLÜ YAPILIR AŞAĞI YAZINIZ MSN İÇİN YAPILIR KÜÇÜK.

her türlü yapılır isterseniz msn avatar olarak yapılır her türlü aşağı bilgileri yazın örnek FreZeeMt2 Yazın Küçük Olsun İsterseniz Boyutunu Yazın En Boy yapalım 5dkda.
RAPPPPPP UNUTMAYALIMMMMMMMMMMMMM

her türlü yapılır isterseniz msn avatar olarak yapılır her türlü aşağı bilgileri yazın örnek FreZeeMt2 Yazın Küçük Olsun İsterseniz Boyutunu Yazın En Boy yapalım 5dkda.
RAPPPPPP UNUTMAYALIMMMMMMMMMMMMM

Merhaba arkadaşlar ..Photoshop'ta Animasyon yapımını resimli bir şekilde anlatmaya çalışacağım..

ilk olarak Photshop'umuzu açalım.Sol üst köşede.
File>Open resmimizi seçelim.Ben seçtim..

dnimxy7.png

Animasyon penceremizi açalım photoshop'umuzdan yukardaki sekmelerden Windows'tıklayalım ve açılan menüden Animation'a tıklayalım.

Sağ alt tarafta resmimizin üzerinde sağ tıklayalım ve açılan menüden Duplicate Layer diyelim yani kopyasını oluşturalım.

dddlk4.png

Animasyon penceremizden Duplicates selected frames tıklayım resmimizi çoğaltalım..Ben 6 yaptım sizde isterseniz 6 yapınız.

ssssmk6.png

Ve şimdi geldi resmimizin üzerine yazımızı yazmaya..Soldaki menüden TOOL (T) veya klavyemizden T tuşuna basalım..Resmimizin üstüne gelelim ve yazımızı yazalım..Ben WebHatti yazdım ve yine sol menüden Move Tool tıklayalım.

Animasyon penceremizde 2. resmimize tıklayalım ve sağ aşağıdaki menüye geçelim ve WebHatti yazısının yanındaki göze tıklayıp yazımızı resmimiz üzerinde göstermeyelim.

31176219rz1.png

ve aynı işlemi 4 ve 6 resimlerde'de uygulayalım ve Play tuşumuza basıp Animasyonumuzun görünümüne bakalım.

40972206ky7.png

Sizde benim gibi çok hızlı olduğunu düşünüyorsunuz sanırım biraz yavaşlatalım.Aşağıdaki Resimde gösterdiğim kutucuğa tıklayın ve Select All Frames tıklayalım yani bütün animasyonlarımızı seçmiş olalım..

Aşağıdaki resmi takip ederek aynen uygulayın...

İsterseniz Play diyerek bakabilirsiniz ve Animasyon yapımımızın son aşamasına Kaydetme işlemine

Sol üst menüden File>Save for Web & Devces tıklayın.

Save

Değerli arkadaşlar Animasyonumuz bitti en basit bir şekilde anlatmaya çalıştım umarım faydalı olmuştur ..

Sonuç:
miift1.gif

Örnek olarak resimde 2.4 ve 6 . frames lere yazıyı yazmadık onun yerine 2. resme tıkla ve istediğini yazabilirsin ve yazdıktan sonrada 1.3.5 resimlerde göstermezsin.Aşağıdaki caps'e bak..

83786467ao0.png

ve Sonuç:
miivs3.gif

Hiç Biri Bana Ait Deildir Hepsi ALINTIDIR...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri