HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Mükemmel bir paket ile yine karşınızdayım.Bu verecegim.Yamalarla Pvpde Resmen devrim olacak 
İçinde 10dan çok pserver tr yaması var.Hepside çalışıyor..
Hata almanız imkansız onuda düşündüm.Pack dosyaları hazırladım.Packlar tamamen bana aittir.Neden diyeceksiniz.Oyunun içinde komutlarda turkmmo Fbleeea yazıor
Dosyayı Verecem ama Rar pas. vermeyecem.Verdiğim zaman benden izinsiz alıntılar oluyor.Yanı sıra hiç Yorum ve rep vermiyorsunuz.... Emege saygı duyulmuyor yani.İndirenler REP Vererek bana msj atsın.Onlara RAr PAs'ı vereyim...
Link;TıkLa İnsin
RAR PAS: Rep verdikten sonra Mesaj atın özelden verecem..
içindeki Pach'lerle oyundaki konsol calısıyor
İlgi duyarsanız elimde metin2'mod'un En yeni versionu var.31 Server'lik ya da 28 Serverlik olanı değil
34 Serverdı galiba bendeki...
ALıntı yaparsanız silerim dosyaları

İçinde 10dan çok pserver tr yaması var.Hepside çalışıyor..
Hata almanız imkansız onuda düşündüm.Pack dosyaları hazırladım.Packlar tamamen bana aittir.Neden diyeceksiniz.Oyunun içinde komutlarda turkmmo Fbleeea yazıor

Dosyayı Verecem ama Rar pas. vermeyecem.Verdiğim zaman benden izinsiz alıntılar oluyor.Yanı sıra hiç Yorum ve rep vermiyorsunuz.... Emege saygı duyulmuyor yani.İndirenler REP Vererek bana msj atsın.Onlara RAr PAs'ı vereyim...
Link;TıkLa İnsin

RAR PAS: Rep verdikten sonra Mesaj atın özelden verecem..
içindeki Pach'lerle oyundaki konsol calısıyor

İlgi duyarsanız elimde metin2'mod'un En yeni versionu var.31 Server'lik ya da 28 Serverlik olanı değil

34 Serverdı galiba bendeki...
ALıntı yaparsanız silerim dosyaları

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.