- Konular
- 2,390
- Reaksiyon Skoru
- 686
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 280
- MmoLira
- -7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler ben şimdi mesela interneti dolaşıyorum,arkasından bu hata gelio yani internetin üstüne gelmio interneti dolaşıyorum mesela masaüstünü göstere basıorum aşağıdaki hata geliyor ve hiç bişeye etki etmio ama ne olduğunu bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ilk önce başlata geliyosun başlatta çalıştır yazar oraya msconfig yazıp tamam diyosun
Sonra yukarda en sağda başlangıç yazar ona giriyosun...
Daha sonra ise ordan SOL DA RUN 32 die bişi yazar onun yanındada yeşil bir işaret wardır ona basıyosun... sonra o yeşil işaretin kalkması gerekiyor daha sonra tamam diyosun ve bilgisayarı yeniden başlat dedigimizde artık öyle bir hata cıkmıyor.
Yardım edebildiysem ne mutlu bana
+Rep Verirsen Sevinirimm

Sonra yukarda en sağda başlangıç yazar ona giriyosun...
Daha sonra ise ordan SOL DA RUN 32 die bişi yazar onun yanındada yeşil bir işaret wardır ona basıyosun... sonra o yeşil işaretin kalkması gerekiyor daha sonra tamam diyosun ve bilgisayarı yeniden başlat dedigimizde artık öyle bir hata cıkmıyor.
Yardım edebildiysem ne mutlu bana

+Rep Verirsen Sevinirimm

- Konular
- 10,503
- Online süresi
- 2d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 3,271
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 661
- MmoLira
- 797
- DevLira
- 0
ilk önce başlata gel başlatta çalıştır yazar oraya msconfig yazıp tamam de .
Sonra... yukarda en sağda başlangıç yazar ona gir ..
Daha sonra ise ordan SOL DA RUN 32 die bişi yazar onun yanındada yeşil bir işaret wardır ona basıyoruz... sonra o yeşil işaretin kalkması gerekiyor daha sonra tamam diyoruz we bilgisayarı yeniden başlat dedigimizde artık öyle bir hata cıkmıyor !!!...!!!
Sonra... yukarda en sağda başlangıç yazar ona gir ..
Daha sonra ise ordan SOL DA RUN 32 die bişi yazar onun yanındada yeşil bir işaret wardır ona basıyoruz... sonra o yeşil işaretin kalkması gerekiyor daha sonra tamam diyoruz we bilgisayarı yeniden başlat dedigimizde artık öyle bir hata cıkmıyor !!!...!!!
- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bende aynısını yazdım ne gerek vardı 

- Konular
- 220
- Online süresi
- 30m 1s
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Çalıştıra ms config yazıyorsun back Sonra sag veya sol üstte (Tam hatırlamıyorum) Başlangıç var ona giriyorsun soldan Run 32 Yi buluyorsun onun yanında yesil bir işaret var ona tıkla kalkmasını bekle Bilgisayarini yeniden başlat olmaz ise pc ni geri sar virüs taramasi yap.Veyahut format 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)