Merhaba Arkadaşlar SüpER Bir Wolfteam Elite İnventory Hack le karşınızdayım !!!!!!
Arkadaşlar Hack Kullanımı cok Basit ve ergonomik ...
Adım 1 : Öncelikle Wolfteam , Explorer ,Msn Gıbı Programları acık ise Kapatıyoruz
Adım 2 : Şimdi inventory.exe yı çalıştırıyoruz.
Adım 3 : Daha sonra Karşımıza Bır ekran gelmıyecek Fakat Hile aktif Olacaktır.Şimdi ise wolfteam e giriyoruz
Ve F1 + ctrl ye Basıyoruz.(Yanı Hem F1 hemde CTRL ye aynı anda Basıyoruz.)
Adım 4 : Şimdi Dukkan Kısmına Tıklıyoruz Ve Almak ıstedıgımız Envantere Bır kez Tıklayıp 3 e basıyoruz Ve
Envanter Kısmımıza Baktıgımızda O Envanterin 90 gunluk Satın alındıgını göruyoruz
aRkadaşlar Gerçekten Çok işinize Yarayacak Bır hile Ayrıca WOlfteam In Yabancı Server larındada kullanabilirsiniz.
* UNUTMADAN : Eger Bu işlem Olmazsa Veya Dosyayı Çalıştırdıgınzda Bır Hata Ekranı ve Yazısı gelirse Bu işlemi
ANTI vırusunuzu Ve Guvenlık Duvarınızı Kapıyarak Tekrarlayınız !
% 100 ÇALIŞMAKTADIR !!!!
ByFelix Cheats Studios Sunar
!!!
LINK :
LINK 2 :
İYİ oyunlar Bol İtemler
İLETİŞİM : wolfteamhackers@hotmail.com veya estergon@dr.com
İLETİŞİM 2 :
Arkadaşlar Hack Kullanımı cok Basit ve ergonomik ...
Adım 1 : Öncelikle Wolfteam , Explorer ,Msn Gıbı Programları acık ise Kapatıyoruz
Adım 2 : Şimdi inventory.exe yı çalıştırıyoruz.
Adım 3 : Daha sonra Karşımıza Bır ekran gelmıyecek Fakat Hile aktif Olacaktır.Şimdi ise wolfteam e giriyoruz
Ve F1 + ctrl ye Basıyoruz.(Yanı Hem F1 hemde CTRL ye aynı anda Basıyoruz.)
Adım 4 : Şimdi Dukkan Kısmına Tıklıyoruz Ve Almak ıstedıgımız Envantere Bır kez Tıklayıp 3 e basıyoruz Ve
Envanter Kısmımıza Baktıgımızda O Envanterin 90 gunluk Satın alındıgını göruyoruz

aRkadaşlar Gerçekten Çok işinize Yarayacak Bır hile Ayrıca WOlfteam In Yabancı Server larındada kullanabilirsiniz.
* UNUTMADAN : Eger Bu işlem Olmazsa Veya Dosyayı Çalıştırdıgınzda Bır Hata Ekranı ve Yazısı gelirse Bu işlemi
ANTI vırusunuzu Ve Guvenlık Duvarınızı Kapıyarak Tekrarlayınız !
% 100 ÇALIŞMAKTADIR !!!!
ByFelix Cheats Studios Sunar
!!!LINK :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
LINK 2 :
İYİ oyunlar Bol İtemler

İLETİŞİM : wolfteamhackers@hotmail.com veya estergon@dr.com
İLETİŞİM 2 :
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Neye Göre Yalandır Dıosunz ?? Insanları Neden Kandırayım ?? DENEYIN GORUN ama Bu sadece Deneme surumu Tam surumu ıstıorsanız msn Yada Face ekleyın Orda Oyun ıcı HACK SS LERIM MEVCUTT
Bu sadece Trial Modudur !! Tam Surum İçin Msn veya Face ekleyın
Neye Göre Yalandır Dıosunz ?? Insanları Neden Kandırayım ?? DENEYIN GORUN ama Bu sadece Deneme surumu Tam surumu ıstıorsanız msn Yada Face ekleyın Orda Oyun ıcı HACK SS LERIM MEVCUTT
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)