HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tamamen Uydurmadır . Umarım Beğenirsiniz..
2 Kanka Kasmaktan Yorulmuş Karşılıklı Otururken Brother Yani 1. Kişi Karşısındaki Arkadaşına Şöyle Der :
Ya bu aralar çok güçlü bi asas görüyom valla almadığı kişi yok ben yaptım valla alacakmışım tam yattım ..
Adı İsim 3 müş ..
2.kişi : Yaa bizim ezocuk İsim3 Haa ! 2 gün olmadı vs attık adama koydum valla sen beni rahat alıon vs de nasıl alamıon şaştım sendemi ezo oldun muhaha - der.
Brother : Vay kanka iymişsin bi daha yapında bende göreyim der .
2.kişi : ya yapardımda online değil zaten friend de diil der .
Brother : yok bende var açık - aaaa zaten buraya doğru geliyor baksana ne büyük şans ! hadi yapın da görek ! isim 3 gel kankaa !
2.kişi : YA KANKA AA BENİM ACİL KASMAM LAZIM NET KESİLİODU BUGUN HERŞEY HIZLA GELİŞTİ NESE BEN KAÇAR BABAM KIZDI VURUO VALLA !HADİ BEN KASIP ÇIKCAM BB !
Brother : Gel lan gel şaka yaptım ulen yalaNcı seni !
2.kişi : ağa baştan solesene yaav
Umarım sevmişsinizdir !KO Daki İle Aynı .. Tıkla Git Ko Ya Dostum xD
Kaynak : turkmmo.com
2 Kanka Kasmaktan Yorulmuş Karşılıklı Otururken Brother Yani 1. Kişi Karşısındaki Arkadaşına Şöyle Der :
Ya bu aralar çok güçlü bi asas görüyom valla almadığı kişi yok ben yaptım valla alacakmışım tam yattım ..
Adı İsim 3 müş ..
2.kişi : Yaa bizim ezocuk İsim3 Haa ! 2 gün olmadı vs attık adama koydum valla sen beni rahat alıon vs de nasıl alamıon şaştım sendemi ezo oldun muhaha - der.
Brother : Vay kanka iymişsin bi daha yapında bende göreyim der .
2.kişi : ya yapardımda online değil zaten friend de diil der .
Brother : yok bende var açık - aaaa zaten buraya doğru geliyor baksana ne büyük şans ! hadi yapın da görek ! isim 3 gel kankaa !
2.kişi : YA KANKA AA BENİM ACİL KASMAM LAZIM NET KESİLİODU BUGUN HERŞEY HIZLA GELİŞTİ NESE BEN KAÇAR BABAM KIZDI VURUO VALLA !HADİ BEN KASIP ÇIKCAM BB !
Brother : Gel lan gel şaka yaptım ulen yalaNcı seni !
2.kişi : ağa baştan solesene yaav
Umarım sevmişsinizdir !KO Daki İle Aynı .. Tıkla Git Ko Ya Dostum xD
Kaynak : turkmmo.com