Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Hamachi Server Giriş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oscaridre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 883

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sizlere Şimdi Çok Önemli Bir Şey Paylaşacağım Gerçekten Önemli ;

ANLATIM: ARKADASLAR ÖNCE BİR METİN2 DOSYASI AÇIYORUZ İÇİNE METİN2 NİN DOSYALARINI ATIYORUZ SONRA OYUNU GİRİS DOSYALARINI KURDUGUNUZ METİN2 NİN İÇİNE ATIYORSUNUZ SONRA HATALARI GİDEREN PACK YAZAN DOSYANINDA İÇİNDEKİ BELGELERİ PACK KLASORUNE ATIYORSUNUZ

SONRA İSE HAMACHİ AĞINA GİRİP HAMACHİ AĞINI SAHİBİNİN MC SİNİ ALIYORUZ OYUNA GİRİŞ DOSYALARINI İÇİNDEKİ MC METNİNİN İÇİNE YAPIŞ TIRIYORUZ VE ÜYELİq ALIP OYUN GİRİYORUZ HE GİNE HATA ALIYORSANIZ

OYUNDAN CIKIN VE GİRİN DUZELECEKTİR VE OYUN SADECE SW KURUCUSU OLDUGUNDA ACIK OLUR UNUTMAYIN

Şimdi ise hamachi ağına bağlanmayı öğreteceğim öncelikle bir hamachi indirin hatta durun ben size link vereyim zahmet etmeyin

burayı actıgınızda konunun hemen altında (DOWNLOAD) YAZISINA BASARAK İNDİREBİLİRSİNİZ

Eveet hamachimizide indirdik sıra geldi ağlara girmeye

hamachiye girin yani kurun pc nize yerel disk c ye kurun orada logmain hamachiye tıklayın hamachiye girin ve ağa şöyle katılıcaksınız

hamachiye girdiğinizde yukarda ağ yazan yere tıklayın altta 2 sey gelecek bi hamachi kurun bide mevcut bir ağa baglanma var mevcur ağa baglan deyin soraoraya gelen yere mesela (ağ:xxx şifre 123 olsun mesela) yazarak baglana bilrsiniz .

İYİ OYUNLAR...

SİZE YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA SAYGILAR TESEKURLERİMİ SUNARIM

BEYLER KONUYA YARUM YAPIN LÜTFEN ++++ REPLARİNİZİ EKSİK ETMEYİN

SAYGILAR

+ REP EMEGE SAYGI YORUM PLS LÜTFEN KONU GÜNCEL PLS !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri