- Konular
- 375
- Online süresi
- 34m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 177
- MmoLira
- -68
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Geçiçi bir heves mişim herşeyimle ona giderken hep eli ile iten ve asla sevgime inanmayan birini sevdim .. Onun sevgisinden çogu kez emin olsamda hep soru işreti vardı neden?? Neden?? Neden?? Beni bir zamanlar olduğu gibi hep sevmesini beklmemiştim ama boşuna beklemişim hiç bir şey eskisi gibi değilki artık ne o ne ben ben askine deişmiş artık onu gerçekten istiyor seviyordumm o bunu hiç görmesede gerçek buydu.. Bu sefer bu sevgi ona çok fazla geldii o kendini geri çekeye başladı hatalar be yanlışlar yapılmaya başladıı benim de hatalarım oldu ama hiç b,r zaman onu inçiltecek ne bir laf nede haraket yaptım ben bu şekilde düşünüyorum ... Zaman geçtikcesık sık kavga eder olduk evlerimize girip cıkardık ailerimiz her şeyi ama her şeyi bilirdii yani görüştüğümüzü ve bir gün onun oldum ona aitt oda benimdii artık... Onun yanındayken kan gelmedii eve geçtiğimde tuvalete girmemle kan geldiği farkettimmm.. Bunu ona nasıl söylemeliydim ??.. Aradan süre geçti ve ilişkiye giriyoduk ve bozulduğu söyledim bu kanı görmediği söyledii bende evde geldiğini söyledim.. Inandımı inanmadımı bunu yanlızca allah bilir ilişkiye girmeden önce bu benim kızlığımdan bile şüpe ediyo ve hiç güvenmiyorduu bir süre sonra benim eski nişanlım yolda bizi gördüü ve bana yüksek bi sesle seninle her şey yaptım gibi kelimeler kullandı ben ıspatla diye bağırdım sadece yanımdaki ise ses cıkartmadı kafasında sorular oluşmuştu artık acaba?? Onunmuyduu.....kanı görmemişti bir sogukluk bir kavga aldıı başını gitti ve doktora götürmek istediğini söyledi ben ilk zamanlar karşı cıkıyordum nedeni bu çok utanç verici bir şey güvenmediği için doktorun karşısına cıkmak doktor şikayetinie diyince ne diyebilirdim..... Bir süre bu konuda tartıştık ve bir gün bir kilinikten rendevü aldım ve doktora gitmek için anlaştık o sırada içeri almaları bekliyoduk kafan dalgın ve nedenini bilmediğim bir korku vardı içimde neyseki bizi içeri aldılar doktor buyrun dediğinde ben muhane olucaktım kızlık için dedim kadın beni masaya yatırdı hem korkuyordum hem ıspatlamak istiyrum kadın muhane ettikten sonra konuşmasını yaptı artık içi rahattı .. Ve gene bir garip hali vardı yapılan her kavganın yada olan bir şeyin her şeyini bana yüklüyordu..annesi aramızdaki cinsel ilişkiye kadar her şeyi biliyodu benim ailem bilmiyodu ailece görüşüyoduk.. Doktordan sonra bi kaçkez tekrar ilişkiye girdik. Bunun bana karşı artık tavrı hali çok değişmiti tanıyamıyordum .. Hakaretler ve dayaklar vardıı ama artık sıklaştıı bunlar ama neden bilmem her kavganın sorumlusu gene ben oluyordum nasıl beceriyo bunu bilmiyorum ama hep kendini haklı cıkartıyodu.. Ve bir geceee ben evde olmama rağmen evde olmadığımı idda ediyordu ben evin tel arzalı olarak bliyodum ve o şekilde söylemiştim mkeğer bozuk değilmiş sadece evden tel çok konuşuyorum diye evdekiler öğle dedi bana teyzemlerde o gece bizdelerdi benim odam musait değildi ben salonda yatıcaktım bu sırada onunla tel konuşuyor beni anlamadan hararet ediyordu mutfak camından bakmamı söyledi tam mutfak camına cıkıcaktım enişten su içiyodu ne oluyooo ne barıiıyosun işe gidicezdiyince eniştemle ağız tartışmasına girdim o sırada ananem daire kapısının ordaydı beni tutduğu gibi dışarı cıkardı gecenin 2siydi saat ve daha sonra tel inanılmaz hakaretler msjlar yazıyor ve söylüyordu.. Dayanamadım evine gittim kapıyı açan annesi oldu beni içeri sokmadı kapıdan yarın konuşsun dedi o sırada içerde o cıktı binlerce hakaret etti ve bir tokat attı ve şu kelimesi beni öldürmeye yetti sen benim kapımda köpek olmazsın...ou duyduktan sonra merdivenlerden nasıl yukarı cıktım bilmiyorum sokak kapısının ordan yukarı doğru gidiyorum bir yandan ağlıyor bir yandan titriyodum ve o an baygınlık geçirmişim şahin bi arabada ordan gecen birisi beni görüp hastaneye götürmüş kendime geldiğimde serum takılıydı veyani başımda orta yaşlı br adam nasılsın dedi konuşamadım ve ağlamaya başladım adam şunları söylüyodu ailen aradı tartıştım seni üzdükleri için dedi ben konuşamadığım için cvp veremedim ve biri sürekli msj attıyodu onada hastahanede olduğunu yazdım ve gönderdim bu o olmalıydı çünkü bana yanlızca msj atan oydu kısa bir süre sonra teyzemler ve ananemler geldi ananem ağlıyodu hıçkırarak bana sadece neden kızım bu hale geldi dedi ben dahada çok ağlamaya başladım yaklaşık 3 saat sonra eve döndük sakinleştirici iğne yaptılar serum yedim kalbimnin ekosunu tansiyomu ölçtüler ii değildim beni o gece hiç aramadı... Bi kaçtane msj atmış ertesi gün kendime geldim abim izne gelmiş askerden onu görür görmez boynuna atlayıp ağlamaya başladım ne oldu diyince duraklayıpp seni özledim dedim oda bende seni dedi tam 7 gün ona güler yüzlü olmayı başarmaya çalıştım ama yapamadım her ağladığımda yakalıyor ve neyim olduğunu sorduğunda sen gidiceksin diye ağlıyorum diyodum.. Gerçek bu değildi bu gerçeği yanlızca ben ve allah biliyoduu.. Ve o geceden sonra beni hiçç ama hiç ne aradı ne msj çekti anneside aramadı ananem onun için öldürücem demiş o yüzden olsa gerek bir insan evladını hastahane köşelerinde duyunca ne yapar sizce? Bunlar bunu düşünemişler hep kendi tarafını düşündüler. Abim gidene kadar ne bir ses geldi nede haber yanlızca bir msj attı oda ananemin annesinden aldığı borcu istediğini yazmışş ne kadar tuaf o para derdindeydi .. Ve samimi bir arkadaşımla msnde konuşmuşlar bana bela ve nalet okuyomuşş ben onu aldatmışım...ve herkez benim için kötü diyomuş... Bir süre sonra eski nişanlım beni aradı seninle önemli bir şey konuşmak istiyorum dedi ben ilk hayır dedim çok kısa bir görüşme dedi ve kabul ettim tek gitmedim yanıma samimi bir arkadaşımı aldım.. Yanına gittim ayrıldığımızı söylemedim bana sadece o gün o lafları söylediği için çok pişman olduğunu ve neden söylediğini anlattı nedeni onun annesi meğer benim eski nişanlıma gidip tanıdığı bir büyücü olduğunu sormuş ve bizi ayrımak istediğini söylemiş eski nişanlım şok olmuş ve tanıdığım böyle biri yok demiş ve şu soruyu sormuşsen o kızı gelin olarak alıcakmısın annesi hayır böyle bir niyeti olmadığını söylemiş .. Bunları söylediğinde be şok oldumm inanmak istemedim bana işte bu yüzden sizi ayırmak istiyodum şimdi anladınmı benii neden senin mutluluğu bozimki sen benimkini bozmuyosun benimde bozmaya hakkım yok ölmüş annesini üzerine yemin etti söylediklerin doğru olduğuna inanmam için o an dünyalr yıkılmıştı meğer suratıma gülüp arkamdan konuşuyomuş..isyan ettim her şeye ve ağlamaya başladım bana eski nişanlım seviyormusun dediğinde evet diyerek başımı salladım tek bi laf etti her şeye rağmen mi? Evet dedm ben biliyorum her şeyi hissediyorum onun olduğunu dedi o an sadece sustum gözlerime bak dedi başımı kaldırdım gözlerin kan canagı ağlama artık dedi ...... Ben tek bir kelime etmiyor aksine isyan ediyodum ... Ve eski nişanlım her şeye rağmen hala seni seviyorum sen çokk iyi bir kızsın ama değerini sevgini bilmedi dedi bunları duyunca dahada çok yıkıldım haklıydı.... Her sözünde artık seninle olmak imkansız diyerek hoşcakal dedim ve yanından uzaklaştım eve geldiğimde bir ölü gibiydim arkadaşım yanımdaydı bizde kalmak istediğini söyledi ben istemedim yanlız kalmam lazımdı.. Ve arkadaşım halasına gitti orda msne girmiş ve onunla konuşmuş benim için etmediği hakaret yokmuşş benim yüzümü şeytan görsünmüş nefret ediyomuş benden... Bunları duyunca düşünün halimi v hayattında birisi olduğunu söylemiş inanamadım bu kadar cabuk silmişti beni unutmuştu yaşanan her şeyi ve içinde allah korkusu olmayan birini sevmiştim her şeyi ona vermiştim ... Ama o beni bırakmıştı dünya durdu ne yapıcagımı bilmiyodum hep bi umudum vardı arıcak diyee her gece sabahlara kadar msj yada tel beklerken o hiç ama hiç aramadı bir gece dayanamadım özel numaradan ben aradım sadece sesini duymak istedim her şeye rağmen ama tel kapalıydı hattını değiştirmiş msn den beni silmiş şifrelerini değiştirmiş... Hep aklımda annesi büyümü yapıştı artık bunu düşünmeye başlamıştım..... En son haber aldığımdan beni bir tek şeyle affedeceğini söylemiş tövbekar olucakmışım... Sanki beni bir yerden bulup cıkartmış gibi gidip tövbekar olucakmışım... Bunu duyunca deliye döndüm ve ailesi aradı ne kendisi ve annesi aramızdaki her şeyi bilmesine rağmen arayıp nasıl olduğumu sormadı tek şey bizim onlara olan 150 ytl borcumuz ...benden kurtulduguna şükürler ediyomuşş.... Ben onun için neydim bunu bilmiyorum inanın çok acı çekiyorum ben bunları hakkadecek bir şey yapmadım ben böyle düşünüyorum artık hayat benim için durmuş zaman akmıyo bense yaşayan bi ölüyüm bunu okuyanlar size şunu söylemek istiyorum ne kadar severseniz sevin hiç bir zaman ona kendinizi teslim etmeyin onun sizi üzmesine asla fırsat vermeyin benim sadece artık bedduam oldular hala seviyorum bu bendeki nasıl bir sevgi bilmiyorum anlatamıyorum ama sevgim ona beddua etmemi asla engellemiyo ona bir şey olsa belki bende ölürüm ama onlar artık bedduamlar allah büyüktürrr bir gün onunda hayatı yıkılır bana gelen ona gelsinn ben şuan ne yaşıyosam o binlercesini yaşasınlar ailece ....... Sizde benim için dua edin onun yıkılışını ve bana ağlıyarak gelmesi ben değilde onun kapımda köpek olması için.....
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)