Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar sağlam bir savaşçı olmak istiyorsanız öncelikle cesaret gerekiyor.Örneğin + basmaktan korkmamalısınız.İkinci olarak SKİLL dağıtımını iyi bilmeniz gerekmektedir.Bana göre sebepleriyle beraber en iyi skill dağıtımı şudur:
BEDENSEL
1.Hava Kılıcı(Savaşçı kendini güce adamış bir karakterdir ve çok fazla güce ihtiyacı vardır.Ve + güç için hava kılıcına ihtiyaç duyar.)
2.Kılıç Çevirme(Artık güçlü bir savaşçı olmuşsunuzdur ve saldırı skilleri açma zamanı gelmiştir.Kılıç Çevirme Hava Kılıcı'yla yapıldığında çok yüksek hasar verir.Bu sebeple 2.Kılıç Çevirme'dir)
3.Öfke(Artık güçlü vuruyorsunuz ve saldırı skillinizde var.Sıra hızlanmaya geldi.Saldırı hızı ve Hareket hızı için Öfke'yi tercih etmelisiniz)
4.Üç Yönlü Kesme(Üç Yönlü Kesme'de bir çoklu saldırı skillidir.Slot kesmede yardımcı olur.Bu nedenle 4. Üç Yönlü Kesme.)
5.Hamle(Hamle bir sersemletme saldırısıdır.Artık tüm skilleriniz açılmıştır ve ws yapmanın zamanı gelmiştir.Ws lerde güçlü olmak istiyorsanız Hamle önemlidir.5. Hamle olmalıdır.)
ZİHİNSEL
1.Güçlü Beden(Sizin savunmanızı arttırmaktadır.İki-üç slot grubu toplayıp aynı anda kesmenizde büyük rol oynar.Güçlü Beden ilk açılmalıdır.
2.Ruh vuruşu(Zihinsel Savaşçı'da savunmayı tamamladık.Saldırıya gelince en güçlüsü Ruh Vuruşu'dur.2. açılmalıdır.
3.Güçlü Vuruş(Bu skill bir çoklu damage skillidir.Birçok slota birden hasar verir.Kasılırken çok etkilidir.)
4.Şiddetli Vuruş(Artık okçu slotlara rastlamışsınızdır.Yakın saldırı slotlarıyla aynı grupta oldukları sık görülür.Hem yakındakilere hemde okçulara hasar vermek için idealdir.)
5.Kılıç Darbesi(Ws lere başlama zamanı gelmiştir.Sersemletme skilleri artık gereklidir.)
STATLAR
BEDENSELLER İÇİN
Bedensel savaşçıların stat vermeleri şu şekilde olmalıdır.
Güç gerektiği için STR yi 25-30 arasına getirmelidir.
Sonra hp 60'ı geçene kadar hp ye vermelidir.
Sonra tekrar STR ye devam edip 90 yapmalıdır.
Sonrasında Hp yi 90 yapmalıdır.
DeX te saldırı verdiği için sonrasında onu 90 yapmalıdır.
MP en son gelir.
ZİHİNSELLER İÇİN
STR yi 20 ye çıkarıp sonrasında hep hp vermelidir.
HP 90 olduğunda hep str verip 90 yapmalıdır
STR de 90 olduktan sonra fiziksel saldırıda güçlenmek istiyorsa DEX e vermelidir aralıksız skill kullanarak güçlü olmak istiyorsa MP vermelidir.Burda bir karar söz konusu.
+REP i esirgemeyin tamamını kendim yazdım 1 kelimesi bile alıntı değildir.
BEDENSEL
1.Hava Kılıcı(Savaşçı kendini güce adamış bir karakterdir ve çok fazla güce ihtiyacı vardır.Ve + güç için hava kılıcına ihtiyaç duyar.)
2.Kılıç Çevirme(Artık güçlü bir savaşçı olmuşsunuzdur ve saldırı skilleri açma zamanı gelmiştir.Kılıç Çevirme Hava Kılıcı'yla yapıldığında çok yüksek hasar verir.Bu sebeple 2.Kılıç Çevirme'dir)
3.Öfke(Artık güçlü vuruyorsunuz ve saldırı skillinizde var.Sıra hızlanmaya geldi.Saldırı hızı ve Hareket hızı için Öfke'yi tercih etmelisiniz)
4.Üç Yönlü Kesme(Üç Yönlü Kesme'de bir çoklu saldırı skillidir.Slot kesmede yardımcı olur.Bu nedenle 4. Üç Yönlü Kesme.)
5.Hamle(Hamle bir sersemletme saldırısıdır.Artık tüm skilleriniz açılmıştır ve ws yapmanın zamanı gelmiştir.Ws lerde güçlü olmak istiyorsanız Hamle önemlidir.5. Hamle olmalıdır.)
ZİHİNSEL
1.Güçlü Beden(Sizin savunmanızı arttırmaktadır.İki-üç slot grubu toplayıp aynı anda kesmenizde büyük rol oynar.Güçlü Beden ilk açılmalıdır.
2.Ruh vuruşu(Zihinsel Savaşçı'da savunmayı tamamladık.Saldırıya gelince en güçlüsü Ruh Vuruşu'dur.2. açılmalıdır.
3.Güçlü Vuruş(Bu skill bir çoklu damage skillidir.Birçok slota birden hasar verir.Kasılırken çok etkilidir.)
4.Şiddetli Vuruş(Artık okçu slotlara rastlamışsınızdır.Yakın saldırı slotlarıyla aynı grupta oldukları sık görülür.Hem yakındakilere hemde okçulara hasar vermek için idealdir.)
5.Kılıç Darbesi(Ws lere başlama zamanı gelmiştir.Sersemletme skilleri artık gereklidir.)
STATLAR
BEDENSELLER İÇİN
Bedensel savaşçıların stat vermeleri şu şekilde olmalıdır.
Güç gerektiği için STR yi 25-30 arasına getirmelidir.
Sonra hp 60'ı geçene kadar hp ye vermelidir.
Sonra tekrar STR ye devam edip 90 yapmalıdır.
Sonrasında Hp yi 90 yapmalıdır.
DeX te saldırı verdiği için sonrasında onu 90 yapmalıdır.
MP en son gelir.
ZİHİNSELLER İÇİN
STR yi 20 ye çıkarıp sonrasında hep hp vermelidir.
HP 90 olduğunda hep str verip 90 yapmalıdır
STR de 90 olduktan sonra fiziksel saldırıda güçlenmek istiyorsa DEX e vermelidir aralıksız skill kullanarak güçlü olmak istiyorsa MP vermelidir.Burda bir karar söz konusu.
+REP i esirgemeyin tamamını kendim yazdım 1 kelimesi bile alıntı değildir.
Teşekkür etmiyosunuz +rep vermiyosunuz bare anketi oylayın ya darılıyorum bakın.
möhüm değilPaylasim icin Tesekkurler.
birtek sen teşekkür ettin bunun içinde ben teşekkür ederim :ka19:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)