Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

metin2 fatal error python library file not exist hatası Çözümü İçerde---->

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dogukan k-ı-l-ı-ç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu Dosyayı İndirin Ve Aşağıdaki Verdiğim Adımları sırayla yaparsanız eminimki bu hatayı çözersiniz Hiç bir alıntı değildir Kesinlikle.

h t t p : / / w w w . d o s y a . t c / i n d i r / W 2 B a 0 n / K i n g O f K i n g - - - M e t i n 2 - - F a t a l E r r o r C _ z _ m _ . r a r . h t m l

Rar Şifresi:w w w . m a x i g a m e . o r g
1-Dosyayı İndirin (yukardaki adamın verdiği dosyayı ben link atmayı bilmiyorum ondan
2-Rardan Masaüstüne Çıkartıyoruz dosyaları.
3-C:\Program Files\Metin2 Klasörünü açıyoruz.
4-Metin2 klasörünün içerisindeki Lib Dosyasını Açıyoruz.
5-Masaüstüne Çıkardığınız Lib Klasörünün içindeki tüm dosyaları kopyalayarak Metin2 Klasörünün içindeki Lib Klasörüne atıyoruz Ve Tümüne Evet diyoruz
6-Daha Sonra Geri Çıkıp Oyununuzu oynayın dahada uğraşmayın aynısını yaptım kendi çözümümdür hiç bir anlıntı yoktur +Rep İster Verirsiniz İster Vermezsiniz Ama siz yapamazsanız Lütfen Küfür Etmeyiniz Çünkü aynı hata bendede vardı ve ben bunu yaparak oyuna girdim dahada hata falan almıyorum.

TAVSİYE EDİCEĞİM BİR METİN2 PVP Sİ VAR ÇOK GÜZEL BEN OYNUYORUM EĞER SORUCAK BİŞEYLERİNİZ OLURSA OYUNDA BANA PM ATARSINIZ İSMİM:PoweRNinja

----PVPYİ VERİYORUM----

M2-Ever

Anasayfa: h t t p : / / m 2 - e v e r . c o m / ? g i t = h o m e

Kayıt: h t t p : / / m 2 - e v e r . c o m / ? g i t = k a y i t o l

Download: h t t p : / / h o t f i l e . c o m / d l / 1 1 9 1 6 1 9 5 6 / b f c c b 5 c / M 2 - E v e r v 2 . r a r . h t m l

ARADAKİ BOŞLUKLARI SİLEREK GİRİNİZ.

İYİ OYUNLAR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri