Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Reklam olmasın eli*epv*ers den aldım
Turkmmo ve Türklerde Bir İlk Oluyo
1 Saate yakın sürede çevirmeyi başardım ..
Tek yapman gereken adım adım izlemen
# 1. Adım :
# 2 Adım : Setup.exe ye tıkla ve uygun biyere kur
# 3 Adım : Kurduktan sonra cıkan filezillaya atılcak dosyaları orda yazan dizinlere at
# 4 Adım : Navicata atılcak klösörü içindeki dosyaları player sekmesini aç Dump Sql File de ve oraya upla
# 5 Adım : Putty gir ve
# 6 Adım : Pack klösörünü aç içindeki içindeki tüm dosyaları metin2 nin packının içine at .. Root.epk ve eix editle
# 7.Adım : Oyuna gir yeni çar aç ... Suranın yanındaki Turkmmo adlı karakteri seç ve keyfine bak ..
Anlatım bana aiittir bu karakterde 4x , dc ve benzeri bütün hileler calısmaz .. Karakterin ismini locale_tr den değişebilirsiniz ben Turkmmo koydum ..
Yardım edenler
ScRabLe
Tuzak ..
mavihayal
Teşekkürler ..
Karakter yeniden kodlandı ... 27 Mayıs 2011 Mavihayal Aracılıyla
Almanların işi işte balıkcı üzerinde oynanmış
Almanlara teşekür ederiz
Karakteri kullandıkca beni hatırlamanız diğeliyle .
Turkmmo ve Türklerde Bir İlk Oluyo
1 Saate yakın sürede çevirmeyi başardım ..
Tek yapman gereken adım adım izlemen
# 1. Adım :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
# 2 Adım : Setup.exe ye tıkla ve uygun biyere kur
# 3 Adım : Kurduktan sonra cıkan filezillaya atılcak dosyaları orda yazan dizinlere at
# 4 Adım : Navicata atılcak klösörü içindeki dosyaları player sekmesini aç Dump Sql File de ve oraya upla
# 5 Adım : Putty gir ve
Kod:
cd /usr/game/share/locale/turkey/quest/
sh make.sh
# 6 Adım : Pack klösörünü aç içindeki içindeki tüm dosyaları metin2 nin packının içine at .. Root.epk ve eix editle
# 7.Adım : Oyuna gir yeni çar aç ... Suranın yanındaki Turkmmo adlı karakteri seç ve keyfine bak ..
Anlatım bana aiittir bu karakterde 4x , dc ve benzeri bütün hileler calısmaz .. Karakterin ismini locale_tr den değişebilirsiniz ben Turkmmo koydum ..
Yardım edenler
ScRabLe
Tuzak ..
mavihayal
Teşekkürler ..
Karakter yeniden kodlandı ... 27 Mayıs 2011 Mavihayal Aracılıyla
Almanların işi işte balıkcı üzerinde oynanmış

Almanlara teşekür ederiz
Karakteri kullandıkca beni hatırlamanız diğeliyle .
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)