farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Combofix Kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umit99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 688

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

USB ile bulaşan virüsleri silmek için" en iyi ve en etkili programlardan biri olduğu söyleniyor. Zaten programın yapılış amacı da buna hizmet ediyor. Aslında buna program da denilemez sanırım, sadece 2,85MB. Program kurmadan virüsleri(trojanları) silmek için yapılmış bir yazılım diyeleyim. Kurulum gerektirmeden virüsleri(trojanları) silen programcık ya da yazılım işte.

Üretici firma bir çok virüs programının USB ile bilgisayara bulaşan virüsleri göremediğini söylüyor ve bu amaçla bu tür zararlı yazılımları silmek istiyor.

Combofix Nasıl Kullanılır:
>> Programı buradan masaüstünüze indirin. Bazı bilir kişiler programın özellikle masaüstüne kaydedilmesi gerektiğini vurguluyorlar. Bu nedenle siz programı masaüstüne indirin ve orada çalıştırın.

>> Programı masaüstüne indirdikten sonra tüm programları kapatın (Virüs programı, varsa güvenlik duvarını, msn'i, explorer 'ı(internet sayfalarını), yani kısaca kapatın her şeyi. Hatta benim tavsiyem kapatın bilgisyarınızı ve güvenli modda açın (f8 ile) Sonra da masaüstüne indirdiğiniz programı çalıştırın. Karşınıza gelecek bütün uyarı ekranlarına evet deyin.

Programın çalışması ile ilgili yönergeleri aşağıdaki resimlere bakarak takip edebilirsiniz.

Combofix başlatılıyor:

cf-preparing.jpg

Combofix Windows Registery dosyalarını yedekliyor:

erunt.jpg

Combofix Virüs(trojan) taraması yapıyor:

autoscan.jpg

Combofix Bölüm Taraması Yapıyor:

still-scanning-showing-stag.jpg

Combofix Rapor Hazırlıyor:

preparing-log-report.jpg

Bu ekranı gördükten sonra muhtemelen bilgisyar yeniden başlayacaktır. Eğer bilgisayar kapanmazsa siz yeniden başlatın ve bilgisayarınızı kullanmaya devam edin. Eğer virüs bulursa program otomatikmen silecektir.

Kendi Yorumum(Combofix Kullanıcı Yorumu): Ben programı kurdum ve bilgisayar güvenli modda iken çalıştırdım. Güvenliğe çok dikkat ettiğim halde 2 tane buldu ve sildi. Siz de deneyin bir şey kaybetmezsiniz. Belki uzun süredir silmeye çalıştığınız virüsü bulup

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri