romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Darkorbit(bilmiyorum bu sitede paylaşılırmı?)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemmiss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 881

erdemmiss

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tmmdır Arkadaşlar Allah a şükür buldum hileyi Yarabbi Şükür Bi tane Arkadaş paylaşmış başka bir paylaşım sitesinden hem çok kolay kuruluyor hemde süper zaten türkçe seçenek var iş iyice kolaylaşıyor isteyenler için paylaşıyorum ...

İlk önce darkorbit resmi sitesinden kasacağınız adama giriş yapın ana safada bekletin sonra hileyi çalıştırın...(Ben öle yapıyorum siteye girmeden denemedim hiç!!!)

LİNK:

Evet arkadaşlar linki verdim şimdi kısaca anlatayım hileyi zaten çok kolay ...
1.Evet şimdi hileyi indiriyoruz linkten...
2.İndirdiğimiz Hileye çift tıklıyoruz ve yüklemeyi başlatıyoruz... (heralde next falan diyicektik nese zaten normal bir indirme işlemi :D)
3.Yüklediğimiz programı açıyoruz...
4.English diye bir dil seçeneği çıkcaktır burada Türkçe olmadığı için onaylıyoruz...Ama yanlışta hatırlıyo olabilirim yükleme bölümündede olabilir bu seçenek neyse zaten yaparsınız... (Ki daha sonra türkçe yapacağız)
5.Şimdi orada 2 yer çıkacak 1 İd 2 Şifre neyse ilk önce yukarıdaki ingilizce seçili dil seçeneğini Türkçe yapıyoruz ki orada var ...
6.Sonra Üye id imizi[Nick imizi(adımızı)] yazıyoruz sonrada aşağıdaki şifre bölümüne şifremizi yazıyoruz...
7.Evettt İşte hilemiz açıldı...
8.Şimdi orada küçük bir ekranda adamınızın kasma ekranı gelecektir ve alttada istatistikler olacaktır...
Mesela Üye,Cehaphane,Ayarlar gibi yerler gelecektir... Zaten gerisini herkes yapabilir...
Ama ayarları hemen yapın.Çünkü droid satma zannetiğim bir yer var onu hemen kaldırın... Toplama bölümünden ilk üçünü işaretleyin (tabi isteyenler Kendine Göre yapsın ben böle yaptım ama isteyen mesela kutu toplama ister ve ona göre ayar yapar) Hammadde ticaretinin yanında [...] diye bir yer olacak oradan hangi madde yi topalamak isterseniz seçin ama Sell the droid olan seçeneği kaldırın çünkü droidi satabilir :D diye düşünüyorum ..ve diğerlerinide böle yapın...
Ama ilk önce alta indirin görünmezlik işretli olan yeri kaldırın Çünkü hem uri gider hemde canavar keserseniz para boşa gider ...:D
Gerisi kolay hem kasarkende chat yapabilirsiniz Chat bölümünden...
Hayırlı olsun İşte bu kadar.:l04:

Rep-mep İstemiyorum bi bana bide bu hileleri paylaşan arkadaşlara Hayır duası etseniz bana yeter...:)

ALLAH SİZDEN VE BÜTÜN İNANANLARDAN RAZI OLSUN
AMİNNN!!!

DipNoT:Kesinlikle [Ç]alıntı değildir Kendi anlatımımdır...!:ka19:

[Başka Bir HiLe İsteyenler Yorumları okuyup MboT adlı hileyi indirebilirler :)
,

YeNi:Evet Arkadaşlar buyrun size ibot crack evet crack bu sitede bende oldu zaten gerekli bilgi sitede var yapan arkadaşa TşKler ediyoruz sizdede olur İNŞALLAH :)
LİNK:http://darkorbitsitesi.blogspot.com/2011/06/ibot-ve-kbot-crack-buyrun.html
[/SIZE]

Son düzenleme:
Tmmdır Arkadaşlar Allah a şükür buldum hileyi Yarabbi Şükür Bi tane Arkadaş paylaşmış başka bir paylaşım sitesinden hem çok kolay kuruluyor hemde süper zaten türkçe seçenek var iş iyice kolaylaşıyor isteyenler için paylaşıyorum ...

İlk önce darkorbit resmi sitesinden kasacağınız adama giriş yapın ana safada bekletin sonra hileyi çalıştırın...(Ben öle yapıyorum siteye girmeden denemedim hiç!!!)

LİNK:

Evet arkadaşlar linki verdim şimdi kısaca anlatayım hileyi zaten çok kolay ...
1.Evet şimdi hileyi indiriyoruz linkten...
2.İndirdiğimiz Hileye çift tıklıyoruz ve yüklemeyi başlatıyoruz... (heralde next falan diyicektik nese zaten normal bir indirme işlemi :D)
3.Yüklediğimiz programı açıyoruz...
4.English diye bir dil seçeneği çıkcaktır burada Türkçe olmadığı için onaylıyoruz...Ama yanlışta hatırlıyo olabilirim yükleme bölümündede olabilir bu seçenek neyse zaten yaparsınız... (Ki daha sonra türkçe yapacağız)
5.Şimdi orada 2 yer çıkacak 1 İd 2 Şifre neyse ilk önce yukarıdaki ingilizce seçili dil seçeneğini Türkçe yapıyoruz ki orada var ...
6.Sonra Üye id imizi[Nick imizi(adımızı)] yazıyoruz sonrada aşağıdaki şifre bölümüne şifremizi yazıyoruz...
7.Evettt İşte hilemiz açıldı...
8.Şimdi orada küçük bir ekranda adamınızın kasma ekranı gelecektir ve alttada istatistikler olacaktır...
Mesela Üye,Cehaphane,Ayarlar gibi yerler gelecektir... Zaten gerisini herkes yapabilir...
Ama ayarları hemen yapın.Çünkü droid satma zannetiğim bir yer var onu hemen kaldırın... Toplama bölümünden ilk üçünü işaretleyin (tabi isteyenler Kendine Göre yapsın ben böle yaptım ama isteyen mesela kutu toplama ister ve ona göre ayar yapar) Hammadde ticaretinin yanında [...] diye bir yer olacak oradan hangi madde yi topalamak isterseniz seçin ama Sell the droid olan seçeneği kaldırın çünkü droidi satabilir :D diye düşünüyorum ..ve diğerlerinide böle yapın...
Ama ilk önce alta indirin görünmezlik işretli olan yeri kaldırın Çünkü hem uri gider hemde canavar keserseniz para boşa gider ...:D
Gerisi kolay hem kasarkende chat yapabilirsiniz Chat bölümünden...
Hayırlı olsun İşte bu kadar.:l04:

Rep-mep İstemiyorum bi bana bide bu hileleri paylaşan arkadaşlara Hayır duası etseniz bana yeter...:)

ALLAH SİZDEN VE BÜTÜN İNANANLARDAN RAZI OLSUN
AMİNNN!!!

DipNoT:Kesinlikle alıntı değildir Kendi anlatımımdır...!:ka19:

İnşallah sizde de çaılışır :)

SAYILARIMLA...

çalıstımı

Sorunu pek anlamadım ama bende çalıştımı diye soryorsan çalıştı ama 2 günlük normalde 1 günlük lisan hakkın oluyormuş bunu bilmiyordum ama ben nasıl olduysa 2 gün oynadım neyse eğer süresiz istiyorsan sana mbot u öneniririm ben şuan onu kullanıyorum ingilizce ve biobot kadar iyi olmasada idare ediyor(Hiç olmamasından iyidir:)) nasıl desem Hee udobot gibi bir bot neyse lafı fazla uzatmıyım istyen arkadarşlar şu linkten Mbotu indirebilirler

Link:
Alternatif link:
Alternatif link2:

MBot v2.0 Kullanımı:
İndirdiğiniz dosyaları masaüstüne çıkarın.
MBot 2.0 klasöründeki Mbot 2.0.exe`yi çalıştırın
Login kısmına darkorbit kullanıcı adınızı, password kısmına şifrenizi yazın ve giriş yapın
Gerekli ayarlamaları yapıp bota bırakabilirsiniz.
İyi Oyunlar Dileriz...Kullanma anlatımı...[Ç]alıntıdır...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri